Promo / Klubovi i udruge

Veliki Kick off 29. ožujka u City Fitnessu

Veliki Kick off 29. ožujka u City Fitnessu

Većina Osječana koja aktivno živi, na spomen Kick Off točno zna što ove dvije riječi znače. Ako ste u onoj drugoj skupini koja još ne zna što je to Kick Off, ukratko, radi se o već tradicionalnom događaju u organizaciji osječkog City Fitnessa na kojem se svim našim sugrađanima sa željom za dobrom zabavom i fizičkom aktivnošću (ulaz slobodan) prezentiraju najpopularniji grupni programi i druge aktivnosti ovog fitness centra.

Ovaj proljetni Kick Off će se održati u subotu 29.03.2014. sa početkom u 11 h, a središnji događaj će biti prezentacija novog programa pod nazivom Xplode. Ako želite osjetiti pravu eksploziju adrenalina, žestoko trenirati i potrošiti brdo kalorija kroz samo pola sata, navedenog dana u 18 h obvezno budite u City Fitnessu.

Program će, uz domaće perjanice, voditi zvijezda fitness industrije Saša Segedi, magistar kineziologije s više od 12 godina iskustva u ovoj branši. Sašini treninzi su prepoznatljivi kao oni na koje se „mora“ ići jer ih Saša odrađuje uz savršenu „kirurški preciznu“ tehniku, osjećaj za ritam, vrhunsku sposobnost motiviranja i mogućnost prenošenja energije na vježbače.
Uz Xplode, Saša će voditi i ultra popularni Pump.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Raspored događanja
11:00-12:00 Funkcionalni trening
12:00-12:30 Booty's
12:30-13:00 Core
16:00-17:00 Body Attack
17:00-18:00 Dance Fitness  
18:00-18:30 Xplode -special guest star Saša Segedi
18:30-19:00 Fitness Warrior i Fitness Duo nagradna natjecanja
19:00-20:00 Pump - special guest star Saša Segedi
20:00-21:00 Melt&Relax

Sve ove programe mogu pogledati, ali i  osobno isprobati kako je to trenirati na ponajboljim svjetskim programima, SVI oni koji to žele. Svi članovi mogu slobodno doći uz predočenje članske iskaznice, a oni koji nisu članovi, uz predočenje besplatnog PASS za CLASS-a, koji se već od ponedjeljka (17.03) može pribaviti na recepciji City Fitnessa.

Ako ste razmišljali učlaniti se u fitness centar, subota 29.03., je idealna prigoda za to, jer je Pass za Class istovremeno i kupon za popust od 100 kn na polugodišnju članarinu, uz koju City Fitness poklanja i dodatnih mjesec dana članstva, program treninga i program prehrane potpuno gratis.

Osim grupnih programa, svi zainteresirani će moći razgledati teretanu, a ako sa sobom ponesu  opremu i trenirati po spravama.
Između program će se održavati nagradna natjecanja sa bogatim nagradama, prezentacije dodataka prehrani od strane stručnjaka, mjerenja težine i masnog tkiva...

Svi posjetitelji će moći uživati u popustima na odabranim proizvodima iz lounge bara, a oni koji se odluče trenirati na nekom od grupnih programa  dobit će i besplatnu vodu.

Subotu 29.03.2014.  obvezno rezervirajte za proljetni Kick Off  by City Fitness!

Kako izgledaju događanja u režiji City Fitnessa pogledaj na:

Želiš saznati više informacija?

Pošalji mail  [email protected]

Nazovi  031/200 324
Pogledaj : http://city-fitness.hr/
Like : www.facebook.com/polleocityfitness
O Saši Segedi http://www.invictus-arduus.hr/trener-sasa-segedi/

 


Izdvojeno

Reci što misliš!