Promo / Klubovi i udruge

PREDSTAVLJAMO: Kickboxing klub Gladijator Osijek

PREDSTAVLJAMO: Kickboxing klub Gladijator Osijek

Kickboxing klub Gladiator iz Osijeka je klub miješanih borilačkih vještina s najvećim naglaskom na kickboxing. Klub djeluje od 2005. godine. Osnovao ga je Slobodan Panjkov, trofejni borac, trener, sudac koji je ujedno i danas trener u klubu.

Kroz klub je prošlo više od 600 sportaša od kojih su mnogi ostvarivali značajne uspjehe na raznim natjecanjima i prvenstvima. Klub djeluje na lokaciji Vijenac Kraljeve Sutjeske u atomskom skloništu koje je potpuno opremljeno i zadovoljava svim standardima kickboxa.

Uz vreće za udaranje i ring, u sklopu dvorane se nalazi i teretana koju članovi mogu koristiti. U klubu je cilj promicati sport, kulturu zdravog življenja i opuštanje kroz trening i rekreaciju.

Treninzi se sastoje od rastezanja i zagrijavanja, učenja raznih borilačkih i kickboxing tehnika i vježbi snage te smatramo da je trening izvrsni „ispušni ventil“ i odstranjivač stresa.

Članovi kluba se mogu baviti sportom isključivo rekreativno ili pak natjecateljski, ovisno o vlastitom izboru, sklonostima i mogućnostima.

Dobna granica za početak treniranja ne postoji te su svi dobrodošli.

Cijena članarine je 180 kuna mjesečno. Treninzi su svaki dan od ponedjeljka do petka u terminu od 20 do 21:30. Treninzi su primjereni svakome, konstantno dolaze početnici tako da se s njima radi i individualno, ali sudjeluju i u grupnom treningu. Prvi trening je besplatan, a članarina se plaća od datuma do datuma.

Predlažemo svima da dođu probati jer ništa ne košta, a u konačnici donosi dobit. Važno je naglasiti da je atmosfera opuštena, nema agresive i promiču se sport i druženje.

[important title=Nagradna igra]SiB.hr vam poklanja 2x1 individualnu članarinu i 1x članarinu za par. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: "I ja želim trenirati u kickboxing klubu Gladiator!"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dobitnici su: Antonio Štrk i Josip Dumančić (pojedinačne) i Ana Mikulić (grupna)[/important]

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!