Promo / Klubovi i udruge

Upisi novih članova u KBK DUX

Upisi novih članova u KBK DUX

Završetkom ljeta i godišnjih odmora kickboxing klub DUX ponovo kreće sa upisom novih članova i to za:  rekreativni kickbox, butt lift i za funkcionalne treninge. Broj polaznika je ograničen zbog očuvanja kvalitete treninga, no možda ste baš vi sretnik koji će pohađati treninge s nama. Zaigrajte nagradnu igru...

U posljednje vrijeme u razgovorima o treninzima sve češće možete čuti izraz "funkcionalni trening". Stoga ćemo vam prvo pokušati pobliže objasniti o kakvom je načinu treniranja riječ. Zamislite klasični trening u teretani sa spravama...; e pa funkcionalni trening je čista suprotnost!

Kod pravog funkcionalnog treninga nema sprava, bench pressova i biceps pregiba. Pravi je funkcionalni trening najpotpuniji način treniranja, jer se radi na svim bitnim komponentama koje se poboljšavaju treninzima - snazi, kondiciji, eksplozivnosti, brzini i izdržljivosti. Moglo bi se reći da funkcionalni fitness uzima ono najučinkovitije iz svih drugih sportova te ih logički slaže u jedan veoma raznolik, ali iznimno učinkovit koncept!

dux funkcionalni 495

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bit je svih vježbi ostvariti da radi što više grupa mišića istovremeno. Ipak, velika većina vježbi najviše pogađa trbuh i donji dio leđa, što su kod većine ljudi najslabiji dijelovi tijela. Ako se tome dodaju i minimalni odmori između vježbi, dobivamo vrlo moćno oruđe za sagorijevanje masti i izgradnju mišića! Upravo je zbog te kombinacije vježbi koje aktiviraju sve mišiće u tijelu s minimalnim odmorima ovakav način treniranja vrlo iscrpljujući, fizički i psihički, ali se njime ostvaruje bolja kondicijska sprema i učinkovitije sagorijevanje suvišnih masti.
Što se tiče samih vjezbi, radi se o velikom broju raznih pliometrijskih skokova sa ili bez kutija, čučnjevima, deadliftovima, olimpijskom izbačaju, zgibovima i razboju na šipkama. Što je najbitnije, treninzi su prilagodljivi za sve razine tjelesne pripremljenosti te su prilagođeni i ženama.

dux rekreativni 495

Rekreativni Kickboxing DUX

Promoviranje ovog odličnog sporta, za rekreativce i one koje bi željeli održavati zdrav duh i tijelo. Pogodan za razvoj koordinacije i motorike, izgradjuje i razgibava tijelo, jača karakter.

Odličan način da uz užurbani tempo života sa premalo adekvatne rekreacije učinite sebi uslugu i izbjegnete nepotrebne tegobe. Treninzi koji obuhvacaju sve segmente od zagrijavanja, razgibavanja, kondicije, snage, tehnike... mlad i dinamičan klub sa planom razvoja u kojem će svoje mjesto pronaći i rekreativci i natjecatelji.

 

dux butt 495

 

Buttlift

Butt lift treninzi se baziraju na treniranju sva 3 glavna mišića stražnjice da bi joj dali oblik, učvrstili i podigli ju. Treninzi su kombinacija kardio i vježbi za oblikovanje tijela. Vježbe za stražnjicu neće dati samo rezultate vašoj pozadini, rezultati će bit vidljivi i na ostalim djelovima tijela na bedrima, trbuhu i struku, zbog čega dolazi do ukupnog oblikovanja tijela čime stražnjica postaje još istaknutija i ljepša.


Butt lift podrazumijeva oblikovanje mišića gluteusa kako bismo dobili savršeno oblikovanu okruglu stražnjicu, podizanje stražnjice kako bi izgledala savršeno iz svakog kuta, i učvršćivanje stražnjice i bedara, te redukciju potkožnog masnog tkiva. Gluteus maximus je mišić kojeg ćemo najviše razvijat,to je jedan od najvećih i najjačih mišića na ljudskom tijelu ali je najmanje razvijen.Kad vježbama natjerate gluteus maximus i vezane mišiće da rade stvari koje su teže i na koje mišić nije naviknuo on se mora prilagodit.


Prilagodba tog mišića se očituje u njegovom rastu a taj rast formira oblik vaše stražnjice. Svaki trening je drugačiji i radimo na svim djelovima tijela sa naglaskom na stražnjicu.Ne morate se brinuti da ćete dobiti onaj zategnuti izgled koji imaju žene bodybuilderi jer one vježbaju drugačije i napornije,mi ćemo na treninzima samo uzrokovat rast tog specifičnog mišićnog tkiva. Što se tiče samih vježbi najviše se baziramo na čučnjeve i iskorake sa opterćenjem,vježbe za donji dio leđa da bi nam stražnjica došla još više do izražaja te vježbe na TRX-u i vježbe s kettlebellom..Ne zaboravite da tim vježbama oblikujemo i cjelo tijelo.

dux funkcionalnitreninzi495 3

[important title=Nagradna igra]SiB.hr i KBK DUX poklanjaju vam po 2 besplatne mjesečne članarine za buttlift, te po 2 besplatne mjesečne članarine za rekreativni kickboxing i funkcionalni trening. Sve što trebate napraviti je u komentar ispod članka upisati "Ja želim ići na ___________ zato što želim održavati zdrav duh i tijelo".

 

Dobitnici:

Funkcionalni treninzi: Karolina Teklić, Manuela Pavić

Buttlift: Ivana Dobrić, Sanja Colovic

Rekreativni kickboxing: Marija Kordić, Dajana Šipoš [/important]

KONTAKTI:

Treninzi Butt Lift : Facebook stranica
Kontakt:099/670-2842 Ines

Funkcionalni treninzi: Facebook stranica
Kontakt: 091/945-5956


Izdvojeno

Reci što misliš!