Promo / Klubovi i udruge

Ladies kickboxing u RC Beck

Ladies kickboxing u RC Beck

Iskoristite sjajnu priliku ove jeseni i dođite u Rekreacijski centar ''Beck'' na jedan od besplatnih seminara koje Vam pripremaju treneri rekreativnog kickboxinga Andrej Beck i Borna Wertag.

Seminari će biti organizirani za različite skupine pa će tako biti održani seminar za žene, za osnovnoškolce, srednjoškolce te seminar za mušku populaciju.

Rekreacijski centar ''Beck'' nalazi se u naselju Vladimira Nazora u atomskom skloništu iza zgrade broj 2. Jedan je od najuređenijih rekreacijskih prostora u Osijeku - 120 kvadratnih metara tatami podloge, grijani prostor, uređen sanitarni čvor, vrhunska oprema za rad i vrhunski treneri – učinit će vam trening ugodnim iskustvom. Andrej Beck, trener i voditelj centra, dugogodišnji je natjecatelj i licencirani trener HKBS-a, licencirani instruktor TRX-a te kettlebella, student kondicijske pripreme na Kineziološkom fakultetu i vanjski suradnik Hrvatske nogometne reprezentacije za kondicijsku pripremu. Pomoćni trener Borna Wertag natjecatelj je kickboxa u disciplini low kick te je do sada postigao zapažene rezultate.

Ladies kickboxing

Pozvane su sve djevojke starije od 18 godina da se 5. listopada u 18.30 sati pridruže prvom besplatnom seminaru za potencijalne članove programa LADIES KICKBOXING.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kroz aktivni seminar bit će Vam prikazane neke od osnovnih tehnika udaraca rukom i nogom, zaštite, držanja tijela, blokova te kretanja. Otkrijte zašto je KICKBOXING jedan od najboljih rekreativnih sportova za rješavanje svakodnevnog stresa te skidanja potkožnog masnog tkiva. Oblikujte svoje tijelo, osjećajte se zdravo, slobodno od stresa i uz to se dobro zabavite. Za sudjelovanje nije Vam potrebno nikakvo predznanje u kategoriji borilačkih sportova, a ni nekih drugih sportova jer se trening prilagođava svakom posebno ovisno o predznanju, godištu, zdravstvenom stanju te kondicijskom stanju.

Treninzi se održavaju na tatami podlozi pa Vam obuća nije potrebna već samo udobna sportska odjeća, mali ručnik, bočica vode i dobra volja.

[important title=Nagradna igra]RC Beck poklanja 5x1 besplatnu članarinu za ladies kickboxing u mjesecu studenom. U komentar upišite: Želim trenirati kickbox u RC Beck.

Dobitnice su: Mirela Varga, Martina Majić, Ivana Rihter, Maja Rebić, Tea Pašagić, Nives Mikić, Milica Vuksanović, Marijana Marković

Dobitnicama će se u inbox javiti treneri RCB i dogovoriti s njima termine treninga.[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!