Promo / Klubovi i udruge

IAESTE Online Career Fair

IAESTE Online Career Fair

Studiraš neku od prirodnih ili tehničkih znanosti? Nedavno si završio fakultet i nisi siguran kojim putem krenuti? IAESTE ti nudi izvrsnu priliku za zaposlenje ili nastavak obrazovanja diljem Europe!

IAESTE Online Career Fair je međunarodni projekt koji obuhvaća 15 Europskih zemalja i traje od 14.10 – 7.11. Iz udobnosti svog naslonjača možeš dobiti sve potrebne informacije i uspostaviti kontakt s preko 15 velikih europskih tvrtki i Sveučilišta.

Kroz virtualnu platformu studentima je omogućen pristup virtualnim štandovima kompanija na kojima je moguće saznati više informacija o kompaniji i projektima na kojima trenutno rade, aplicirati na ponuđena radna mjesta te direktno stupiti u kontakt sa zaposlenicima kompanije preko chat funkcije koja je implementirana na platformi. Osim kompanija i Sveučilišta će prezentirati svoje ponude u vidu diplomskih i doktorskih studija te mogućih suradnji na istraživačkim projektima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim toga možeš pronaći dodatne korisne informacije kao što su: „Kako napisati CV na engleskom jeziku?", „10 najboljih načina za započinjanje inozemne karijere" i sl. Što će definitivno biti od koristi svima koji planiraju graditi uspješnu karijeru u inozemstvu.

Kao i do sada, Sveučiliste J.J. Strosmayera u Osijeku pomoći će IAESTE-u u promociji projekta kako bi što više studenata bilo informirano o mogućnostima zapošljavanja i studiranja u inozemstvu.

Više informacija možete naći na facebook stranici samog događaja kao i na službenoj internet stranici Online Career Faira.


Izdvojeno

Reci što misliš!