Promo / Klubovi i udruge

PREDSTAVLJAMO: Centar Osobne Moći Osijek

PREDSTAVLJAMO: Centar Osobne Moći Osijek

U sklopu Dvorane Olimp Centar Osobne Moći djeluje godinu dana i to na lokaciji Prolaz J. Leovića 13 (kod kružnog toka, preko puta Interšpara, ulaz od strane Doma Zdravlja Drava).

Kako reće još jedna sezona COM želi vam ponuditi razne programe vježbanja. Želite se pridružiti zadovoljnim vježbačima i izaći iz Dvorane sa osmijehom na licu? Pozitivna iskustva njihovihh vježbača puno govore:

"U Centru osobne moći mi se sviđa to što ne vlada pretenciozna atmosfera kao u nekim drugim osječkim vježbaonicama i grupama. Osjeti se golema pozitiva. Iskreno, nikada nisam pretjerano uživala u grupnom vježbanju, više sam tip individualke na nekoj kućnoj spravici, ali otkad sam došla u Centar osobne moći, nekim čudom rado i poletno ondje odlazim ta dva dana u tjednu. I, ono najvažnije, svaki put odlazim ku ći s jednim zrncem sreće više."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dvorana je velika i prostrana sa puno ugodnih boja i atmosfera na svakom satu bude odlična! Pogledajte njihov prostor kroz virtualnu šetnju.

cob 4

Voditelji koji će pomaknuti vaše granice vježbanja su Gorana, Saša, Josip, Marija i Martina. Samo među njima se nalaze diplomirana kineziologinja, Viša Fizioterapeutkinja , Fizioterepeutkinja, te višegodišnji voditelji sa iskustvom čije vođenje seže čak desetljeće.

"No, kako smo na početku rekli, nova sezona kuca na vrata, upisi u programe traju i mi smo spremni. S obzirom da se temperamentom razlikujemo, različito ćemo birati i oblik vježbanja za sebe, a baš zbog toga kod nas imate veliki izbor," kažu u COB.

Ako ste temperamenti privući će Vas žestoki programi, želite ispucati energiju, skinuti kile, osjetiti vruće ritmove predlažemo Vam popularnu Zumbu, Body Tone, Total Body Styling, Insanity ili Morning Shape.

Ako ste mirniji, te prvenstveno želite učvrstiti mišiće, osloboditi se bolova i problema sa kralježnicom, postići gipkost i ravnotežu tijela, te se oslobaditi stresa kod nas možete probati Jogu (jutarnju, početničku, te power Jogu), Fizio Fit, Basic Pilates, Kinezi Mix, Bioenergetske vježbe.

Slobodno ih dodajate i na facebooku "Centar Osobne Moći" gdje često nude nagradne igre i akcije.

cob 2

A na njihovoj web stranici možete pronaći sve ostalo što vas zanima. Detaljne opise programa, raspored, voditelje, kontakt. http://www.centarosobnemoci.com/

Kontakt telefon:091 170 1900

I za kraj, poklanjamo Vam 2 mjesečne članarine i to za program po izboru. U komentar upišite:

Želim vježbati u Centru Osobne Moći.

Dobitnici su: Laura Kliba i Josipa Božić

cob 3


Izdvojeno

Reci što misliš!