Promo / Klubovi i udruge

PREDSTAVLJAMO: Airsoft klub Raptor

PREDSTAVLJAMO: Airsoft klub Raptor

Paintball & Airsoft Raptor je počeo s radom početkom 2011. godine, od tada imaju sve veći broj zadovoljnih posjetitelja, te su u ponudu uvrstili i opremu za airsoft.

U njihovoj ponudi su dva terena na Karanac planini, koja omogućuju dva različita tipa igre – taktiziranje i brzu igru. U pripremi je također i treći teren, koji će unijeti još raznolikosti u ponudu. 

Airsoft se igra sa vjernim replikama vojnog oružja, oružje radi na baterije, te ispucava plastične kuglice promjera 6mm, koje za razliku od paintballa ne ostavljaju trag. Airsoft Raptor trenutno raspolaže s replikama AK47 M4A1.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim toga, možete uz paintball i airsoft organizirati rođendane, momačke zabave, team buildinge... Za potpuni doživljaj Baranje mogu za vas dogovoriti i dodatne sadržaje, smještaj, restorane.

Više pogledajte na Airsoft Raptor.

airsoft2

[blockquote]Airsoft je taktička igra u kojoj se koristi zaštitna oprema i električne replike oružja koje ispucavaju plastične kuglice promjera 6mm. Igra se odvija tako da kroz zadani scenarij jedna ekipa pokušava eliminirati drugu i uz to izvršiti određenu misiju. Za razliku od paintballa vrlo je važan FAIR PLAY pošto pogodak ne ostavlja nikakav trag. Airsoft se igra u prirodi i ili na urbanim terenima, te uz eliminaciju protivnika je vrlo važna orijentacija, taktika, komunikacija, timska suradnja.

Scenariji:

Pripremili su nekoliko scenarija koji se razlikuju po dinamici i trajanju igre, te veličini terena.

U airsoftu se razlikuju 2 stila igre koje igrači običavaju zvati arkadna igra i vojna simulacija (mil. sim.), stoga smo svoje scenarije podijelili u 2 kategorije.

RAPID scenariji su specifični po tome što igrače dovode pred sam čin borbe i izvršavanje zadaće u borbenim uvjetima. Rekli bi „odmah u vatru". Igra se na malom terenu, gdje je neprijatelj već u roku od nekoliko minuta u dometu puške i počinje izvršavanje zadaće i borba. Karakteristike takvih scenarija su dinamika, agresivnost, brzina, mali teren, te kratko vrijeme igre. Do izražaja dolazi utreniranost pojedinaca i uigranost tima.

COMMANDO I EXTREME scenariji se igraju na velikim terenima i traju po nekoliko sati, pa čak i dana u slučaju da se okupi društvo željno takve avanture. Naglasak je na ostvarenju zadaća. To su obično misije diverzantskog tipa, gdje je tim prikriven što je duže moguće i izvršava svoje zadaće bez da ga protivnički tim uopće otkrije. U ovakvim misijama dolaze do izražaja znanje i karakteristike poput strpljenja, lukavosti, navigacije u prirodi, prikriveno kretanje i izviđanje, kamufliranje, oštrina osjetila, intuicije itd... Na kraju scenarij obično završava konačnim obračunom između timova.

RAPID: 100 kn - 500 kuglica

COMMANDO: 250 kn - uključenih 1000 kuglica - 6 sati igre

EXTREME: 350 kn - uključenih 1000 kuglica - cjelodnevna igra

500 dodatnih kuglica 50 kn[/blockquote]

airsoft4

airsoft1

[important title=Nagradna igra]Airsoft klub Raptor poklanja vam 5 kupona za dvije osobe s uključenih 500 kuglica i ostalom opremom. U komentar upišite: Želim igrati Raptor airsoft. Prijaviti se mogu samo oni stariji od 18 godina! Dobitnike ćemo proglasiti početkom narednog tjedna.

Dobitnici: Sven Sabolić, Mirta Mrgud, Matej Sag, Hrvoje Blažević i Nebojša Čubra [/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!