Promo / Klubovi i udruge

PREDSTAVLJAMO: Paintball klub Raptor

PREDSTAVLJAMO: Paintball klub Raptor

Ovoga tjedna predstavljamo vam paintball klub Raptor i pozivamo vas na visoko adrenalinski doživljaj na njihovim terenima u Karancu i Osijeku.

Na vlastitom prostoru Karanac planine, u blizini Osijeka, čeka vas idealno mjesto za opuštanje, odmor i uživanciju. Odlučite se uzeti malo vremena za sebe i svoje prijatelje, rodbinu, radne kolege i rezervirajte svoj termin za paintball.

Tereni se nalaze u potpuno prirodnom okruženju, jedan s prirodnim preprekama, a drugi s umjetnim preprekama, te pružaju igračima različite doživljaje igre.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi klijenti izuzetno zadovoljni uslugom i profesionalnim pristupom. Dva terena prilagođena paintballu, vlastiti roštilj s odvojenim mjestom za odmor i druženje, nova kompletna oprema s mogućnošću odabira 3 vrste markera (puške), su samo neki od raloga zašto odabrati upravo paintball klub Raptor. Drugi teren nalazi se u Osijek na prostoru bivšeg Poljoprivrednog fakulteta.

raptor6

Oprema sa:
1. 100 kuglica - 100kn
2. 200 kuglica - 130kn
3. 300 kuglica - 150kn
4. 500 kuglica - 200kn

Nudimo Vam mogućnost teambuildinga, cjelodnevnih izleta.

Lokacije: Osijek i Karanac.
Moguće su i druge lokacije po Vašoj želji!

raptor1

raptor3

raptor4

raptor5

Više fotografija pogledajte na Paintball Raptor.

[blockquote]1. CENTRALNA ZASTAVA

U igri "Centralna zastava" natječu se dvije ekipe, svaka ekipa ima polazišnu bazu jednako udaljenu od centra, sredine terena. Sve ekipe imaju isti cilj i zadatak – osvojiti zastavu koja se nalazi u centru igrališta i prenijeti ju u protivničku bazu!
POBJEDA:
Ostvaruje se osvajanjem zastave koja se nalazi u centru igrališta i prenošenjem u protivničku bazu.

2. OSVOJI ZASTAVU
Princip igre je da dva tima od po tri, pet, sedam ili deset igrača ulaze u igralište, pri čemu svaki tim zauzima svoju stranu igrališta jednako udaljena od centra igrališta.
POBJEDA:
Cilj igre je eliminirati protivnički tim, osvojiti zastavicu iz protivničke baze i donijeti ju u vlastitu bazu.

3. NAPAD I OBRANA
U igri sudjeluju dvije ekipe. Obrambena ekipa postavljena je na ograničenom, omeđenom području unutar kojeg je zastava. Branitelji ne smiju napuštati područje koje im je određeno. Napadači mogu napadati sa bilo kojeg položaja na terenu. Pogođeni igrači ispadaju iz igre. Eliminirani igrači ne smiju gestama ili govorom otkrivati namjere ili lokacije protivničke ekipe.
POBJEDA:
Za napadače: trenutak skidanja zastave.
Za branitelje: zaustavljanje napadača u skidanju zastave.

4. PREDSJEDNIK
Scenarij se igra tako da se izabere jedan igrač koji će biti tzv. predsjednik koji nema marker (pušku). Igrači iz njegova tima ga moraju odvesti sa točke A do određene točke B dok ih protivnički igrači napadaju. Cilj igre je da «predsjednik» mora sigurno stići od jedne do druge točke.

5. IZDAJNIK
Cilj igre je eliminirati protivničkog zapovjednika. Oprezno, među vama se nalazi jedan koji će se okrenuti protiv vas.Svaka ekipa ima špil karata iz kojeg svi igrači izvlače karte. U svakom špilu se nalaze po jedan kralj i jedan jocker. Samo igrači koji su izvukli kraljeve pokazuju svoju kartu. Oni su zapovjednici svoje ekipe.Oni koji su izvukli jockere su izdajnici. Oni kao i svi ostali igrači ne otkrivaju svoj identitet.Zapovjednici su označeni na objema rukama.Izdajnici se mogu okrenuti protiv svoje ekipe u bilo kojem trenutku nakon početka igre.POBJEDA: Pobjeda se postiže eliminacijom suparničkog zapovjednika.Ukoliko izdajnik eliminira zapovjednika protivnička ekipa pobjeđuje.

6. ZOMBI
Potrebno je osvojiti zastavu ili tvrđavu s time da igrač koji je pogođen istog trenutka postaje igrač tima koji ga je pogodio. Moguće je odrediti samo pogodak u glavu kao pogodak koji pretvara igrača u zombija.[/blockquote]

[important title=Nagradna igra]Paintball klub Raptor poklanja vam 5 kupona za dvije osobe s uključenih 100 kuglica i ostalom opremom. U komentar upišite: Želim igrati Raptor paintball. Dobitnike ćemo proglasiti početkom narednog tjedna.

Dobitnici su: Dunja Vorkapić, Dario Horžić, Hrvoje Hranić, Ivana Kovač i Kris Čatić[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!