Promo / Klubovi i udruge

PREDSTAVLJAMO: Karting tim i staza u Avenue Mallu

PREDSTAVLJAMO: Karting tim i staza u Avenue Mallu

Udruga "Karting tim 031" od nedavno se skrasila u garaži/podrumu trgovačkog centra Avenue Mall.

Tako svi oni koji ih posjete mogu osjetiti adrenalinsku vožnju na najvećoj i najsigurnijoj karting stazi u Osijeku. Zanimljivo je kako se konfiguracija staze često mijenja pa je uvijek dinamična i drugačija.

Cijena kruga je 2,50 kn, a ukoliko kupite 10 krugova dodatnih 5 dobivate gratis. Za jedan sat vožnje izdvojiti ćete 250 kuna, a samim time dobivate i 10 minuta gratis vožnje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ono što treba istaknuti je obuka mladih i malih vozača počevši već od 5 godina uz praćenje razvoja te vođenja evidencije o napretku. Svi vozači koji sudjeluju u ovom programu imaju i svoju mini vozačku dozvolu u koju se upisuje njihov napredak.

Karting staza odlična je i za proslave rođendana, momačke i djevojačke večeri te vožnje iznenađenja, a možete kupiti i poklon bon za vama dragu osobu.

VIRTUALNA ŠETNJA STAZOM (klikni za full screen):

Email: [email protected]

M: 095 885 4441

[important title=Nagradna igra]Karting tim 031 poklanja vam 10x10 krugova na karting stazi. Pitanje na koje morate dati odgovor je: U kojoj zoni garaže u Avenue Malla se nalazi karting staza? Odgovore pišite u komentar ispod članka.

Dobitnici su:

Angela Perić, Karolina Stojaković, Siniša Hanak, Igor Kobašević, Ivan Žunac, Anita Zgorelec, Dragan Duhović, Saša Ikić, Željka Vrlja i Kristijan Mlinarević [/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!