Promo / Gospodarstvo

Naučite svog psa lijepom ponašanju

Naučite svog psa lijepom ponašanju

Imate nestašnog psa kojem bi odlično došao tretman kod Cezara Milana? Od nedavno  i u Osijeku možete svog psa naučiti lijepom ponašanju i to kod licencirane trenerice Alenke Medak.

"Iz dana u dan se nastojim dodatno educirati, obogatiti svoje znanje i iskustvo u školovanju pasa, pratiti novitete te pohađati razne seminare i radionice kod nas i u inozemstvu. Smatram se sretnicom jer radim ono što volim i što me svakodnevno upotpunjuje i obogaćuje," kaže Alenka.

Osim fizičke aktivnosti za svakog psa je bitna i ona mentalna. Program školovanja uključuje dolaske u Višnjevac i rad na odgoju, socijalizaciji i poslušnosti. Imate priliku mladog psa pravilno usmjeriti kako bi izbjegli probleme u ponašanju, te ga motivirati za rad kroz igru, uspostaviti kvalitetan odnos i izgraditi autoritet. Vrlo je važno da dopustite svom ljubimcu da ostvari svoj potencijal.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Omogućite mu ono što mu je potrebno  - da na pravilan način izrazi svoj karakter i osobine, i budite sigurni da će vam stostruko vratiti. A vi ćete napokon imati ljubimca o kakvom ste oduvijek sanjali," dodaje Alenka.

Više o obuci pasa možete pročitati na njihovim službenim internet stranicama ili na Facebook fan page.

[important title=Nagradna igra]Osobna trenerica pasa Alenka Medak poklanja 1*500 kuna poklon bon za obuka pasa u dobi od 3 do 10 mjeseci starosti uz prisustvo vlasnika. U komentar upišite: Želim da i moj pas postane fizički i mentalno jak. Dobitnike ćemo proglasiti sredinom lipnja, a poklon bon se može iskoristiti do kraja srpnja.

Dobitnica: Anna Jakić[/important]

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!