PREDSTAVLJAMO: Medijski centar Osijek danas

PREDSTAVLJAMO: Medijski centar Osijek danas

Listajući dvotjednik Osijek danas, prošetati ćete Osijekom i uživati u detaljima grada kojeg volite. Prisjetiti se njegovih dobro poznatih strana te upoznati nepoznate kutke i zanimljive sugrađane. Preko stranica Osijeka danas - jedinih gradskih novina, posjetite razna događanja i mjesta koja će vas približiti svome gradu i pomoći još bolje osjetiti njegov jedinstveni puls.

DVOTJEDNIK OSIJEK DANAS MOŽETE KUPITI SVAKOG DRUGOG ČETVRTKA U POSLOVNICAMA KONZUMA I TISKA

Uhvatite ritam gradskog života i sudjelujte u njegovom održavanju. Jedine gradske novine - dvotjednik Osijek danas posvećen je dušom i srcem, koncepcijom i sadržajem Osijeku i njegovim stanovnicima. Na njegovim ćete stranicama otkriti da je svaki gradski kutak zanimljiv i jedinstven te da svaki građanin ima priču vrijednu pažnje. Listajući Osijek danas osjetit ćete da čitate novine baš za vas! Nema gdje nas nema.

NAJSLUŠANIJI INTERNETSKI RADIO U HRVATSKOJ - ONLINE RADIO MAČKAMAMA
http://radio.mackamama.com

Online Radio Mačkamama pokrenut je u Osijeku, 20. listopada 2009. godine, u suradnji s tvrtkom Omninet, a može se pratiti na web stranici http://radio.mackamama.com. 24 sata programa ispunjavaju najbolja glazba i šaljive vijesti te različite emisije koje su daleko od uobičajenih medijskih formi i žanrova. Glavni im cilj je nasmijati i zabaviti publiku. Glazbena industrija, kultura, sport, gospodarstvo, ali i razmišljanja o životu, njegovim vrijednostima i naizgled malim stvarima koje ga čine, glavne su tematske okosnice programa na kojemu nema politike, "cajki" i crne kronike.

Uz chat i e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript slušatelji imaju mogućnost uključiti se u program preko skypa (radio.mackamama) koji je također besplatan. 24 sata, koliko traje program, moguće je ostvariti vezu telefonom i faxom na broj +385 (0)31 320 152. Premda radi tek godinu dana, Radio Mačkamama širom je otvorio svoja vrata svim entuzijastima i osobama širokih pogleda. Naravno, moguće se uključiti i u grupu radio mačkamama na facebooku te pratiti sve novosti vezane uz radio. Radio djeluje u sastavu MC Osijek danas te se može vidjeti i raspored emisija, slušati radio i putem podcasta, a uskoro i naknadno preslušavati neke od emisija na www.osijek-danas.com.

INTERNETSKI PORTAL OSIJEK DANAS
- www.osijek-danas.com

Internetski portal OSijek danas krovni je internet portal u Osijeku nastao kao logični nastavak dvaju medija, internetskog Radija Mačkamama i dvotjednika Osijek danas. Portal prati događanja u Osijeku na drukčiji, jednostavniji, zabavniji i ležerniji način. Objavljuje dnevne vijesti iz kulture, života građana, politike, sporta, showbussinesa... Na portalu Osijek danas u širokom se luku izbjegavaju crna kronika i žutilo.

Portal je interaktivan, jednostavan za korištenje i informativan. Portal se, kao i istoimeni dvotjednik, vodi krilaticom "Osijek kakvog volite!" i zalaže za objektivno predstavljanje tema iz grada i okolice.

Riječ je o portalu integriranom u popularne društvene mreže, kojemu svakodnevno raste broj posjetitelja. Prema istraživanju neovisne agencije, 60 posto posjetitelja internetskih sadržaja Medijskog centra Osijek danas osobe su u dobi između 18 i 39 godina. 30 posto posjetitelja portala ima višu ili visoku naobrazbu, a 55 posto posjetitelja portala je zaposleno. Portal djeluje partnerski unutar mreže slavonskih portala ''Slavonija Digital''.

 

Svoje prijedloge, pohvale i kritike šaljite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

M: 095 556 89 89
T: 031 320 152
F: 031 320 152
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak