Promo / Gospodarstvo

Nova lega-lega Spring kolekcija!

Nova lega-lega Spring kolekcija!

Napokon nam je stiglo i to proljeće, a s njim u stilu dolijeće i istoimena lega-lega proljetna kolekcija proizvoda!

Pored spektakularnog povratka KingLegaKonga, nova kolekcija uvelike je obilježena proizvodima namijenjenim prvim pravim vjesnicima proljeća – našim najdražim biciklisticama i biciklistima! Velika je novost, na koju smo posebno ponosni, početak suradnje sa zagrebačkom ilustratoricom i dizajnericom Booboo Tannenbaum, čija su četiri topla, optimistična i svježa rada uvrštena u ovogodišnju proljetnu kolekciju. U svakom slučaju, bilo da ste ovisni o biciklizmu, ljubitelj životinja, hipster ili simpatizer slobodnih zidara, u ovoj ćete kolekciji svakako pronaći nešto za sebe ili svoje najbliže.

LegaLeha spring SiBhr 02

Za statističare među nama, nova je lega-lega proljetna kolekcija najbrojnija i najosebujnija do sada, jer se sastoji od čak 25 modela majica, od kojih je deset namijenjeno djevojkama, a petnaest mladićima. Također, podsjećamo i na nedavno predstavljenu KingLegaKong ediciju papirnatih proizvoda, koja se sastoji od A4, A5, A6 i A7 bilježnica mekog uveza, spiralne bilježnice – spiralege, podmetača za čaše i mega KingLegaKong magneta, jedinog magneta kojega ćete ikada trebati!

LegaLeha spring SiBhr 03

LegaLeha spring SiBhr 04

LegaLeha spring SiBhr 05

LegaLeha spring SiBhr 07

LegaLeha spring SiBhr 08

LegaLeha spring SiBhr 09

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Lega-lega proizvodi raspoloživi su putem web trgovine, Facebook shopa, te u lega-lega dućanima u Osijeku, Dubrovniku i Zagrebu.

fd3df23288bd6ef542a6aa381731914c.jpg

[blockquote]Priča o KingLegaKongu:

Nakon predugih sedam godina, došao je i taj dan. Dan povratka u rodni Grad iz kojega je morao uteći kao mladi gorila, i za koji se zarekao da ga nikada više neće vidjeti. Pa ipak, evo ga ovdje. Osim KingLegaKonga i pospanog nadrndanog otpravnika vlakova, kolodvor je bio pust. Iz Cityja su krivudajući izlazile i zadnje noćne ptice. Počinjala je kiša. Zrak je bio vlažan i bljutav...[/blockquote]

[important title=NAGRADNA IGRA]Osmisli kraj priče o KingLegaKongu i osvoji vrijednu nagradu. Svoju verziju kraja priče napiši u komentar ispod članka, dužina nije važna, važna je samo inovativnost. Kraj koji do 20.4. skupi najviše lajkova osvaja special edition KingLegaKong majicu, a za sve ostale Lega-Lega pripremio je 10tak utješnih nagrada (posteri, podmetači, spiralne bilježnice, bilježnice). Sretno.

DOBITNIK: Jakob Zanze, ostali možete doći u Lega-Lega shop po svoju utješnu nagradu.[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!