Promo / Gospodarstvo

S taxi Petar Panom na kraj svijeta

S taxi Petar Panom na kraj svijeta

Putujete? Vlak... autobus... avion... Fiksni termin? KBC... sastanak... spoj... Rezervirajte svoju vožnju na 095 303 3333 unaprijed i stignite na vrijeme.

Taxi Petar Pan osim sigurne vožnje na odredište prvi u Hrvatskoj u suradnji s tvrtkom Webonjee™ nedavno je predstavio virtualnu šetnju svojim vozilima. 

Uporabom najnovijih tehnologija svojim korisnicima omogućavaju jednu potpuno drugačiju i inovativnu metodu prezentacije svoje tvrtke. Od sada svaki budući i sadašnji korisnik usluga Taxi Petar Pana može unaprijed prošetati kroz njihov vozni park. Na primjeru tri vozila koja su snimljena možete prošetati oko njih ali i zaviriti u njihovu unutrašnjost . Na taj način unaprijed znate kakva Vas usluga vozila očekuje, a sada je sve podignuto na još jednu višu razinu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Taxi Petar Pan u Osijeku djeluje već duže od godinu dana te je postao neizostavan član u prijevozu građana grada Osijeka. U poslovnoj filozofiji ove taxi službe na prvom mjestu je putnik, na drugom njihovi vozači, a tek potom razmišljaju o profitu. I upravo su to građani grada Osijeka prepoznali.

U skorijoj budućnosti pripremili su i neke novosti vezane uz njihove usluge o čemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti.

[important title=NAGRADNA IGRA]Taxi Petar Pan poklanja vam gratis vožnje. U komentar upišite S Taxi Petar Panom i na kraj svjeta i osvojite 3x2 besplatne vožnje.

Dobitnici će biti objavljeni na Facebook stranici Petar Pana 16. travnja

Dobitnici su: Kristijan Matasović, Tena Pašti, Irena Janković[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!