Promo / Gospodarstvo

Urarska radnja Živković i Udruga College poklanjaju vam ručni sat

Urarska radnja Živković i Udruga College poklanjaju vam ručni sat

Zima, snijeg, božićne pjesme, obiteljski ugođaj i ono najvažnije - darivanje i pokloni! Za sebe i svoje najmilije odaberite savršene poklone koje će pamtiti zauvijek. Unesite dašak osobnosti u njihov svakodnevni život i razveselite ih predivnim poklonima iz Urarskih radionica Živković.
zivkovic 495 1
Urarska radnja Živković osnovana je 1975. godine te je na temeljima višegodišnje tradicije i kvalitete postala prepoznatljiva u Osijeku i okolici.

Njihov posao je prodaja satova, servis svih vrsta satova (ručni, džepni, zidni, stolni...), izmjena baterija i remena na satovima. Uz sve to bave se i izradom javnih satova te digitalnih displeja. U njihovoj ponudi su svjetski poznati brandovi satova i upaljača.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najveća prednost ovih radionica je to da svakodnevno prate inovacije i tehnička dostignuća svih zastupanih proizvoda te ista prenose kupcima kako bi ponudili što bolje rješenje kod kupovine ili servisa.

[blockquote]Udruga College se bavi stjecanjem raznih beneficija za mlade ljude između 16 i 29 godina starosti. Projekte koje trenutno provodi su: Humanitarna akcija za SOS dječje selo Ladimirevci u suradnji s portalom SiB.hr, Putovanje na imanje obitelji Salaj pod nazivom „Božićna bajka" i College benefit kartice.

zivkovic495 2

[important title=Nagradna igra]Urarske radionice Živković i Udruga College u suradnji s portalom SiB.hr provode nagradnu igru.
Svi koji su spremni okušati sreću imaju priliku osvojiti ručni sat iz ponude Urarskih radionica Živković.
Sve što treba napraviti je:
1) Dodati facebook profil Urar Živković- satovi (UdrugaCollegeOsijek) na listu svojih prijatelja - ako to do sada nisi napravio/la
2) Lajkati facebook profil Udruga College (http://www.facebook.com/UdrugaCollegeOsijek) - ako to do sada nisi napravio/la

3) U komentar ovog posta napisati: "Urarska radionica Živković i Udruga College mi poklanjaju ručni sat".
Nagradna igra traje do 30.12.2012. do 12:00 sati.[/important] 


Izdvojeno

Reci što misliš!