Promo / Gospodarstvo

Zlatarnica Zlatko daruje vam božićni poklon bon

Zlatarnica Zlatko daruje vam božićni poklon bon

Zlatarnica Zlatko već tradicionalno pred blagdane za sve svoje kupce pripremila je popuste, ali i nagrade. Tako su u suradnji sa portalom SiB.hr za sve vas pripremili poklon bon u iznosu od 200,00 kuna na bogati asortiman zlata, srebra i Q&Q satova.

z zlatar_495_3
Božićni popust odnosi se na sve Q&Q satove na koje imate popust od 10%, a uz koji ide i garancija od godinu dana. Akcija traje od 17.prosinca 2012. pa sve do 15. siječnja 2013.

Otkup zlata najveći je u gradu, sve je transparento i sigurno. Važno je napomenuti i kako je njihova vaga strogo kontrolirana od strane inspekcije.

Mladencima nude najveći izbor vjenčanog prstenja u gradu, između ostaloga i mogućnost izrade burmi po njihovim željama i mogućnostima.
Zlatarnica Zlatko iza sebe ima već više od 30 godina iskustva i tradicije, a to je najveća garancija kvalitete. Već nekoliko puta mijenjali su lokaciju, najduže se zlatarnica nalazila kod glavne Tržnice, zatim u Pevecu i Superu, a današnja lokacija je Županijska 17. Ne možete ju promašiti jer se nalazi na križanju Županijske ulice i Ulice Hrvatske Republike.

z zlatar_495_2

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve najnovije informacije, pitanja i sugestije možete pratiti i na njihovoj Facebook stranici.

[important title=NAGRADNA IGRA]Zlatarnica Zlatko nagrađuje s bonom u iznosu od 200,00 kuna koji je namjenjen potrošnji u zlatarnici. Igrati se možete na slijedeći način:
U komentare unutar članka upišite ''Zlatarnica Zlatko i SiB.hr me nagrađuju poklon bonom'' i kliknite LIKE ako imate Facebook. Naravno, lajkajte i Facebook stranicu Zlatarnice Zlatko.
Dobitnike objavljujemo na Badnjak, 24.12.2012.

Dobitnici: Silvija Vidaković[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!