Promo / Gospodarstvo

Predstavljamo: Osijek360 - virtualni Osijek u 3D

Predstavljamo: Osijek360 - virtualni Osijek u 3D

Predstavljamo vam projekt Osijek360, projekt koji će u potpunosti zarotirati prikaz gradova, poslovanja tvrtki i svih onih koji žele na dinamičan i inovativan način prikazati svijet oko sebe.

Sigurno ste se i sami puno puta pokušali pripremiti za odlazak na neku lokaciju, bilo da se radi o staroj jezgri nekog grada, odlasku u trgovački centar ili u neki ugostiteljski objekt, ali niste uspjeli pronaći dovoljno vizualnih informacija o njoj.

osijek360 495

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Idejni pokretač projekta Osijek360.com, Dalibor Lukenda, stoga kaže: "Nekoliko godina razvijamo ovaj projekt, prvo je krenulo kao hobi, a sada je uz veliki entuzijazam i puno vremena i utrošenih sredstava nastao prvo virtualni Osijek, a u planu su i brojni drugi projekti."

Virtualna šetnja i panorama Osijeka nešto su što od danas možete saznati ukoliko posjetite ovaj jedinstveni portal u Hrvatskoj. Isti je razvijen isključivo domaćim, osječkim, snagama i tu "tvornici" WEBONJEE™.

Ovim projektom na jedinstven i multifunkcionalan način nastojat ćemo približiti prirodne, kulturne i sportske znamenitosti u gradu Osijeku svim našim  gostima i posjetiteljima, a poslovnim subjektima na svjetskoj razini omogućit jedinstvenu i vrhunsku prezentaciju njihovih sadržaja i destinacija izravno ciljanim korisnicima.

osijek360 495 2

"Koristeći ovu vrhunsku multimedijalnu marketinšku tehnologiju omogućili smo Vam virtualnu prezentaciju i trodimenzionalno računalno kretanje otvorenim i/ili zatvorenim prostorima u svim horizontalnim i vertikalnim smjerovima pristupajući s udaljenog mjesta. Upoznajte kulturne, sportske, zabavne i poslovne sadržaje u gradu na Dravi", dodaje Lukenda.

osijek360 495 4

Projekt koji prikazuje Osijek ujedno je i poklon gradu Osijeku, a uz pohvale koje su već dobili od sugrađana i korisnika nadaju se kako će dobiti potporu naših gradskih institucija, županije, turističke zajednice i ministarstava.

U predstojećem razdoblju pridodavat ćemo još više novih i zanimljivih mikrolokacija, kao i razne turističko-poslovne sadržaje, a sve to moći ćete vidjeti u  nacionalnoj mreži portala i to na: osijek360.com, slavonija360.com, baranja360.com, croatia360.com!

osijek360 495 5

"3D – 360° virtualne šetnje i panorame možete odabirati i koristiti uz pomoć mape grada Osijeka a pruža Vam se dodatna mogućnost pretraživanja/sortiranja prema kategorijama i upitima u tražilici. Osim ovih mogućnosti, razvijamo i mnoge dodatne fukcionalnosti koje ćete pronaći u našim projektima. Novim funkcionalnostima cilj nam je biti u svjetskom vrhu razvoja i uporabe tehnologija virtualnih šetnja i panorama," zaključuje Lukenda.

Vjeruju Webonjee kako će ovu tehnologiju prepoznati i brojni poslovni partneri kako u Hrvatskoj tako i van nje pa će ovakva vrsta prikaza postati svojevrsni osječki izvozni proizvod.

slika6

slika7

slika8

Tekst: T.M./SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!