Promo / Gospodarstvo

Od edukacije u Osijeku do dobrog posla u Moskvi

Od edukacije u Osijeku do dobrog posla u Moskvi

Zbog previše negativnih vijesti koje čitamo svaki dan, odlučili smo s vama podijeliti priču o polazniku tečaja Web developmenta Gauss Informatike, Sebastijanu Placentu.

moskva495

Ovaj momak je svojom motiviranošću i željom za učenjem ostvario ogroman napredak kroz edukaciju, te su ga odlučili zaposliti kao Backend developera u  tvrtki Gauss Development. Sebastijan već sada samostalno radi i vodi projekte, uz podršku senior developera.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog svog izuzetno pedantnog pristupa poslu i klijentima, pozvan je od strane njihovog ruskog klijenta u Moskvu kako bi uživo razgovarali o projektu na kojem Sebastijan radi (booking sustav za hotele). Osim sastanaka i dogovora na projektu, Sebastijan će vrijeme moći iskoristiti za upoznavanje Moskve, prijestolnice kulture i zabave.

[span class=attention]POGLEDAJTE: Održana prva Start-up srijeda u Osijeku[/span]

Priča o njihovom polazniku (sada i zaposleniku) pokazuje da učenjem zaista možete doći do posla, a kada do posla dođete, shvaćajte ga ozbiljno. Mnogi su u krizi ostali bez posla i svojom krivicom, jer nisu dali sve od sebe i trudili se biti izvrsni u svom poslu. Znanje je i dalje cijenjeno, nemojte olako shvaćati svoje vještine i sposobnosti, jer na sebi morate raditi kako biste našli posao, ali i nakon toga. Cjeloživotno učenje je pojam čiju težinu još uvijek mnogi ne shvaćaju, nažalost na svoju štetu.

Ovo je samo jedan od mnogih uspješnih primjera, ne dajte da vas loše vijesti obeshrabre jer se učenje i rad uvijek isplate.

Više o edukacijama pročitajte na stranicama Gauss Informatike.


Izdvojeno

Reci što misliš!