Promo / Gospodarstvo

VIDEO: Otvoren novi prodajno-servesni Mazda centar

VIDEO: Otvoren novi prodajno-servesni Mazda centar

Otvoren je danas novi prodajno servisni Mazda centar tvrtke Atenza d.o.o. Tvrtka je ovo koja je nakon Vukovarsko-srijemske, svoje poslovanje proširila i na Osječko-baranjsku županiju, a uskoro će otići i korak dalje.MAZDA495
Automobil koji se proizvodi isključivo u Japanu i želi da ga se po tome i prepoznaje. Iako nema širinu prodaje vozila kao konkurencija, Mazdino stavljanje aduta na  kvalitetu osjeti se. Znaju to i brojni gosti na današnjem otvorenju. Ostvarenje je ovo  poslovnog sna za Tomislava Živkovića koji je strpljivo gradio svoje auto carstvo. Rijetkost je da se u ovo vrijeme krize, posebice za auto industriju, prodajna predstavništva otvaraju, a ne zatvaraju.
mazda4953

Sva vozila dolaze sa 5 godina ili 150 tisuća prijeđenih kilometara jamstva. Osječki Mazda stručnjaci posebno ističu model CX-5, jedini novi Mazdin model ove godine, ali i jedini izrađen Mazdinom Skyactive tehnologijom od raznih metala i legura. Zbog toga ovaj crni SUV ljepotan troši 6.4 litre na 100 kilometara, smanjena je i emisija CO2. Kompresija u cilindrima, 14 naprema 1 – to nema čak ni Formula 1. Euro norma je 6.
MAZDA4951
Jednom riječju, nešto što se mora osjetiti i provozati na probnoj vožnji. Da stvar bude bolja, probna vožnja ne mora se ni najaviti. Iduće godine izlazi novi model Mazde 6, a zaposlenici osječkog Mazda centra upravo su se vratili sa probnih vožnji u Sloveniji.
Mazda 2 i Mazda 3 sa dvije karoserijske izvedbe: hackback i sedan,  Mazda 5, Mazda 6, MX-5 i već spominjani CX-5. To je trenutačna gama osječkog Atenza centra  koji s optimizmom gleda u poslovnu budućnost.
mazda4954

 

VIDEO:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

IZVOR: www.stv.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!