Promo / Gospodarstvo

AVE Fashion Store nagrađuje za SiB.hr rođendan

AVE Fashion Store nagrađuje za SiB.hr rođendan

AVE Fashion Store koncipiran je po principu multibrand storea, tj. concept storea koji osim trgovačke djelatnosti nudi i program urbanih sadržaja kao što su razni eventi, humanitarne akcije, promocije, prodaja ulaznica za razne događaje itd.
avefashionjeans4954

Brandovi koji se mogu naći u njihovom prodajnom prostoru su Diesel sa svojim kolekcijom odjeće i modnih dodataka i Tommy Hilfiger sa svojim Denim kolekcijom.
AVE Fashion Store ekskluzivni je distributer ovih brandova te se oni u istočnoj Hrvatskoj kod njih mogu naći. Iako je marka Diesel već dva puta boravila u Osijeku, Osijek ju neko vrijeme nije imao.
avefashionjeans4952

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ideja AVE Fashion Storea je da se svim kupcima pruži jedna sasvim nova sfera shoppinga koja je kao takva dosad neviđena na našem području. Atraktivno uređen prodajni prostor za sad uključuje dva navedena branda, a u planu je svakako proširenje postojeće ponude i razne suradnje s mladim dizajnerskim nadama.
avefashionjeans4953
[important title=Nagradna igra]Portal SiB.hr i AVE Fashion Store poklanju vam mušku(xl) i žensku(s) majicu
Sve što trebate je ovdje ispod članka napisati "U Ave Fashion Store po Diesel majicu" te lajkati Facebook profil Ave Fashion Store-a i čekati izvlačenje dobitnika u nedjelju navečer". Dobitnici su: Alena FlegarHrvoje Žanić . Dobitnici neka se jave u Ave Fashion Store. Čestitamo! [/important]
avefashionmajicam4951
avefashionmajicaz4952

TEKST: SiB.hr

    


Izdvojeno

Reci što misliš!