Otvoren Kanapejić - obrt za pečenje palačinki ili...

Otvoren Kanapejić - obrt za pečenje palačinki ili...

kanapejic495

Otvorena je prva community management agencija na području grada Osijeka i Osječko-baranjske županije 'Kanapejić komunikacije' koja je specijalizirana za komunikaciju, kako s medijima tako i na društvenim mrežama.

Popularnost društvenih mreža stvorile su novo zanimanje i novi način komunikacije sa krajnjim korisnicima na razini dviju tvrtki, ali i komunikaciji tvrtke sa širom javnošću.

U vrijeme ekonomske krize trend je smanjenih ulaganja u marketing, a povoljni internet marketing i marketing na društvenim mrežama je u većem porastu zato jer se njime lako i jednostavno može izmjeriti ROI (Return of Investment).

Kao prva community management agencija u Osijeku i na području Slavonije, želja nam je ponuditi stručne prakse, a na kraju i posao mladima koji se požele baviti ovim mladim i inovativnim zanimanjem za kojim je sve veća potražnja.

Više o nama možete saznati na našoj web stranici www.kanapejic.com a potražiti nas možete i na Facebooku http://www.facebook.com/Kanapejic i zapratiti na Twitteru https://twitter.com/kanapejic

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak