PREDSTAVLJAMO: Ober Lunch Bar

PREDSTAVLJAMO: Ober Lunch Bar

U vremena kada je svaka minuta dragocjena i kada se nema previše vremena za sebe i svoje potrebe, nekada je luksuz sjesti i na miru pojesti nešto zdravo, ukusno i svježe pripremljeno.
Upravo o tome razmišljali smo mi u Ober Lunch Baru. Kod nas svaka je vaša minuta važna i spremni smo vam vrlo brzo na stol staviti kvalitetu i užitak. Naš restoran smješten je u samom središtu grada, u dvorištu Doma obrtnika, u Adamovićevoj 2.

Poznato je kako se najbolji poslovi sklapaju u neformalnim razgovorima, uz ugodan ambijent, ukusno jelo i piće, a upravo to ono je što nudi naš Ober Lunch Bar. Ugodna atmosfera i užitak za nepce.

Dugogodišnja tradicija u pripravljanju finih slavonskih ali i hrvatskih tradicionalnih jela i delicija jamče ugodne trenutke provedene uz stol.
U Ober Lunch Baru bogata je ponuda - od fiša i čobanca do domaće sarme, bunceka i tripica. No, osim tradicionalnih domaćih jela naših starih, ono što svakako preporučamo ukusna su jela s roštilja, meksički specijaliteti za one koji vole drugačije okuse, lagane salate i za ljubitelje slatkoga drugačije, ukusnije i slasnije deserte no igdje.


Ambijent našega restorana prikladan je za 30-tak ljudi pa organiziramo i manje proslave za privatne osobe ali i poslovne subjekte.
Iz Ober Lunch Bara do sada nitko nije otisao nezadovoljan pa sigurno je nećete ni Vi.

Vi nama ukazite povjerenje, a mi cemo Vas pocastiti nezaboravnim gastronomskim užitkom.

Radno vrjeme: pon-pet 08:00 - 20:00
sub i ned 09:0 16:00

Telefon: 031 213 282

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja