Promo / Gospodarstvo

Pripremi se za bajs sezonu u Rog-Jomi [nagradna igra]

Pripremi se za bajs sezonu u Rog-Jomi [nagradna igra]

Proljeće i sve češći sunčani dani na biciklističke staze izmamili su mnoge građane. Nakon hladnog razdoblja i višemjesečnog „zimskog sna" bicikli su opet izašli na svjetlo dana.

Proljeće i sve češći sunčani dani na biciklističke staze izmamili su mnoge građane. Nakon hladnog razdoblja i višemjesečnog „zimskog sna" bicikli su opet izašli na svjetlo dana.

Kako se briga za njih tijekom hladnog vremena svela na minimum, vjerujemo kako i vaši bicikli trebaju jedno dobro proljetno čišćenje i kvalitetan servis. Stoga vam zajedno sa Rog-Jomom nudimo priliku da servirsirate svoj bicikl sasvim besplatno te uživate u njegovim čarima dokle god to vrijeme dopušta...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao i svako prijevozno sredstvo ni bicikl ne bi smio bez odgovarajuće pripreme izići na cestu. Prvi korak u servisiranju bicikla trebao bi biti čišćenje bicikla, a nakon toga drugi korak bio bi provjera ispravnosti guma i tlaka u gumama. Gume nakon zime svakako treba napumpati, na odmet nije ni podmazati lanac, a svakako bi se trebala provjeriti i ispravnost kočnica.

Najbolje vrijeme za servisiranje je prije početka sezone, u veljači ili ožujku, pa je sada već krajnje vrijeme za servis vešeg bicikla.

Zašto preporučujemo Rog-Jomu?

Rog-Joma se od 1993. godine brine da sve potrebe hrvatskog biciklizma budu zadovoljene. Lideri su na lokalnom tržištu za veleprodaju i maloprodaju bicikala, opreme, rezervnih dijelova te ostale opreme vezane za biciklizam i fitness opreme za kuću uporabu.

Što se tiče samih bicikla, opreme, dijelova te fitness opreme u njihova ponuda vrlo je raznolika.

Pa ćete tako posjetite li Rog – Jomu moći birati između:

- Fuji, Trek, RJ – bicikli, Gary Fisher, Mirraco marki bicikala
- Continental, Bontrager, Magnum, Selle Royal, Shimano, VDO, BROOKS opreme i dijelova
- Reebok, Adidas, Body Sculpture fitness opreme

Djelatnici osječke trgovine „Rog-Joma" također su nedavno odlučili pokloniti ženski cruiser Trek mint zelene boje, osječanki Evi Venus kojoj je nesretnim slučajem ukradeno već 5 vrlo skupih bicikala te time učinili dobro djelo i razveselili Evu novim biciklom u kojem će moći uživati u proljetnim danima.

[important title=NAGRADNA IGRA]U suradnji sa SiB-om Rog-Joma poklanja vam 3x servis bicikla, 3x lokot i 3x svjetla za bicikl. U komentar upišite Volim voziti bajs iz Rog Jome i kliknite LIKE. Sretno :)

Dobitnici su:

- servis Boris Brkić, Dunja Debeljak, Mario Balatinac
- svjetla Antea Šuljug, Branka Janjić, Tihomir Blažek
- lokot Ana Vorkapić, Tomislav Tomas, Marija Jurčević[/important]

Prodajna mjesta na kojima se nalazi Rog – Joma:

Osijek - Vijenac J. Gotovca 3
Zagreb - Vlaška 86
Zagreb - Savska 8
Zadar - Obala kneza Branimira bb
Varaždin - France Prešerna 2
Varaždin - Zagrebačka 94
Virovitica - Nikole Šubić Zrinjskog 2

PR objava

  


Izdvojeno

Reci što misliš!