Promo / Gospodarstvo

Okusi tradiciju u Bendeku + nagradna igra

Okusi tradiciju u Bendeku + nagradna igra

Organizirate li neki događaj uskoro? Život ih je prepun, bilo da govorimo o značajnim, velikim proslavama ili manjim, opuštenim, oni su svakako trenuci za sjećanje. Trenuci koje pamtimo, trenuci koje čuvamo, iskustva koja se ističu.

Organizirate li neki događaj uskoro? Život ih je prepun, bilo da govorimo o značajnim, velikim proslavama ili manjim, opuštenim, oni su svakako trenuci za sjećanje. Trenuci koje pamtimo, trenuci koje čuvamo, iskustva koja se ističu.

bendek akcija2

Događaj vezan za posao ili užitak zahtjeva ispravne sastojke, ugodno okruženje i dodir nečega posebnog. U restoranu «BENDEK» se to podrazumijeva. Bilo da se Vaš događaj održava kvartalno, jednom godišnje ili jednom u životu, uvijek ćemo nadmašiti Vaša očekivanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osmislili smo različite menu-e za veći broj osoba i to po različitim cijenama i u kojima svatko može naći nešto za svoj ukus. Tako ni vi ni vaši gosti neće ostati razočarani. Naš restoran prima do 160 osoba, a kako je počelo lijepo vrijeme, otvorili smo i našu terasu koja može primiti do 50 osoba.

90ac73a3250448c46debd64b4f49ad61.jpg

Mislili smo i na naše drage mladence. Kako prve dane braka ne bi pamtili po velikim minusima na njihovim računima, tu je naš restoran koji će njihovu svečanost organizirati po cijeni već od 100,00 kn po osobi.

Počela je sezona terasa, a time i sezona ribljih paprikaša. Tako na našoj terasi možete uživati u vrhunskom ribljem paprikašu koji se prema vašim željama može kuhati i pred vama na samoj terasi, u kotliću, baš onako kako vi to volite. Tu je također i naš nadaleko poznati čobanac zbog kojeg se godinama vraćaju naši gosti iz svih dijelova lijepe naše, a i šire.

bendek akcija4

Ono što bismo izdvojili je naša akcija, a ta je da veliku porciju ćevapa u somunu platite samo 20,00 kn. Ta akcija vrijedi za goste u restoranu ali i za one koji se odlučuju za uživanje u našim delicijama u svojim kućama, odnosno u dostavi. Ono što smatramo da je zbilja povoljno u našoj ponudi je i dnevni menu koji se sastoji od juhe, glavnog jela, priloga, salate i deserta čija je cijena 40,00 kn, a za one kojima je juha i desert možda previše, tu je mali dnevni menu po cijeni od 25,00 kn.

bendek akcija1

Naravno, osim navedenog, naši gosti mogu uživati u pravim specijalitetima kao što su odresci spravljeni po starim slavonskim receptima, jela s roštilja, riblji specijaliteti i ostalo.

Uskoro će i 116. rođendan restorana „BENDEK", koji ćemo proslaviti sa zanimljivim popustima i nagradnim igrama.

bendek akcija3

Kontakt podaci:

Tel. + 385 (0) 31 50 44 99 – Restoran
Mobitel: + 385 (0) 91 343 40 52 (Dostava)
E-mail: [email protected], [email protected]
Web: www.bendek.hr, www.restoran-bendek.com

Facebook: Bendek Osijek
Twitter: BendekOsijek

Radno vrijeme restorana: 09:00 - 23:00

Okusi tradiciju!

Vaš restoran „Bendek"

[important title=Nagradna igra]Restoran Bendek poklanja vam 1x2 porcije ćevapa.
Igra srijeda: U komentar upišite rezultat utakmice Cibalia-Osijek. Oni koji pogode točan rezultat ulaze u bubanj iz kojega ćemo izvući dobitnika!

Ukoliko vam se komentari ne učitaju odmah molimo da malo pričekate te pokušate osvježiti stranicu.

Dobitnici:

- ponedjeljak Tatjana Nikolić
- utorak Josip Nekić
- srijeda Igor Čiček
- četvrtak Stanko Smiljanić
- petak Ivana Božičević
- subota Saša i Anita Salaj
- nedjelja Andreja Bagarić[/important]

PR objava

  


Izdvojeno

Reci što misliš!