Promo / Gospodarstvo

Last minute ponuda u Algebri - postani "Programer Internet aplikacija"

Last minute ponuda u Algebri - postani

Učilište Algebra u Osijeku nudi „last minute" ponudu za još jedno mjesto u učionici, a nastava kreće u utorak 13.3.2012.

Učilište Algebra u Osijeku nudi „last minute" ponudu za još jedno mjesto u učionici, a nastava kreće u utorak 13.3.2012. Za iznos od 3.850,00 kn upišite program obrazovanja „Programer Internet aplikacija" i uštedite 1.350,00 kn.

algebra ucionica495

Navedeni program obrazovanja priprema polaznike za rad u ASP.NET 4.0 okruženju i usmjerava ih ka suvremenim tehnologijama – programiranju internetskih aplikacija. Kako se naš život polako, ali sigurno premješta na Internet, tako raste i potražnja za stručnim osobama koje znaju samostalno ili u timu izrađivati internetske aplikacije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Programer Internet aplikacija je prema istraživanju poznatog job-portala MojPosao.net, uz programera općenito, najtraženije radno mjesto u kategoriji „Računarstvo i internet".

Ako imate sklonost prema računalima i želite se razvijati u karijeri programera ili želite kvalitetnu prekvalifikaciju razmislite o ovoj prilici.

Sve informacije možete dobiti u Algebri na broj telefona 031/373-400, a prijaviti se možete i online na www.algebra.hr

 

  


Izdvojeno

Reci što misliš!