Promo / Gospodarstvo

Upali svjetlo uz Aje-to

Upali svjetlo uz Aje-to

Osječka firma Aje-to osnovana je prije 21 godinu i bavi se dizajnom i proizvodnjom rasvjete originalnog i suvremenog izgleda. Kroz izradu projekta nalaze najbolji način uklapanja rasvjete u prostor, pri tome imajući na umu estetski i funkcionalni aspekt rješenja.

Izradom projekta prije samog postavljanja rasvjete, dolaze do najboljeg rješenja uklapanja rasvjete u prostor, imajući na umu estetski i funkcionalni aspekt rješenja. U asortimanu nude svjetiljke za vanjsko i unutarnje uređenje, koje su prikladne za sve vrste prostora, kućne, radne i ugostiteljske.

ajeto495 1

"Lampa je izvor svjetla i svjetlo je stoga najvažnija komponenta svake svjetiljke bez obzira na njezinu formu. Ovo je osnovna logika koju slijedim kada dizajniram novu lampu"- kaže Vladimir Križanić, direktor firme.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Bilo da je izvor svjetla jak, ili više ambijentalan, sam izvor svjetla nikada ne bi trebao biti direktno vidljiv. Poznavanje različitih izvora svjetla (halogenih, fluo, led, žarulja sa žarnom niti) daje nam mogućnost da kreiramo različite ugođaje u prostoru. Svakom lampom pokušavamo ispričati neku priču, od samog imena, do oblika i svjetla koje daje. Svjetlo je živa komponenta svakog interijera, mijenjanjem intenziteta i paljenjem različitih izvora svjetla prostor se mijenja, moguće ga je učinit večim, višljim, dužim ili nižim. Da bi to postigli, treba na vrijeme isprojektirati i odredit gdje koji izvor svjetla dolazi u obzir, a investitori i mi smo ti koji uz zajednički dijalog dolazimo do riješenja."

ajeto495 4

U asortimanu nude svjetiljke za vanjsko i unutarnje uređenje, koje su prikladne za sve vrste prostora, od kućnih, radnih i ugostiteljskih, a po dogovoru vrše usluge dostave i montaže.

Ističu da su najviše koncentrirani na rad u stambenim prostorima; kućama i stanovima, te da je to njihovo primarno područje djelovanja, ali tu je također i širok popis javnih objekata koje njihove lampe osvjetljuju, a ovo su samo neki: Muzej Slavonije i Baranje, Muzej grada Vukovara, hotel „Waldinger", gradsko poglavarstvo u Osijeku, Hypo banka u Osijeku, Gjuro 1 i 2 u Zagrebu, Nike Ferivi, Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu, Institut IGH, dom HV-a, ljekarna Osijek...

ajeto495 8

Možete ih pronaći na adresi Vinkovačka 68 (prekoputa Mercatora), Osijek, gdje se nalazi showroom i proizvodni pogon, ili na web stranici www.aje-to.hr ili facebooku: Aje-to.

ajeto495 7

"Naš osnovni proizvod su svjetiljke, a poigravamo se i s nekim drugim proizvodima koji život znače. Svjetlo je izvor života, a ispričati našu misiju je teško pa vas zato pozivamo u naš salon ili zavirite u dio priče na našoj web stranici" - kažu nam Aje-toovci.

Tekst: SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!