Promo / Gospodarstvo

PREDSTAVLJAMO: Servis računala i laptopa Osijek

PREDSTAVLJAMO: Servis računala i laptopa Osijek

Servis računala je jedna u nizu djelatnosti firme Diskont d.o.o. koja osim usluga popravaka računala, servisiranja računala i održavanja računala,  te osigurava nabavku računalnih komponenti, potrebnih za sigurnije i ugodnije korištenje računala klijenata.

Isto tako, tvrtka Diskont d.o.o. pruža usluge izrade web stranica, njihovo održavanje, prepravke i nadogradnje postojećih, savjetovanje u svezi hostinga, te mogućnost izrade web shopova.

Osim gore navedenih usluga, servis pruža usluge iz domene održavanja servera i opreme, te nudi ugovorno održavanje servera, kako za pravne tako i za fizičke osobe. Ovaj servis računala ima u ponudi i izradu, održavanje i nadogradnju malih i srednjih računalnih mreža uz vrlo profesionalnu uslugu svojih djelatnika koji dugi niz godina rade na sličnim poslovima. Bitno je istaknuti, da se u ovom servisu omogućuje spašavanje podataka s oštećenih i pokvarenih hard diskova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također, servis računala Diskont d.o.o. može  posebno ponuditi uslugu izrade backupa i čuvanja podataka na svojim medijima, zbog čega klijenti mogu biti sigurni da neće doći do gubitka podataka. Diskrecija je u svim slučajevima korištenja klijetovih podataka - strogo zajamčena.

Gdje je servis i kako radi?

Usluge servisa se obavljaju  po pozivu na klijentovoj lokaciji ili u servisu, ovisno o vrsti kvara i trajanju popravka.Nakon poziva klijenta, dogovara se najbolji termin za dolazak servisera kod Vas. Utvrđuju se uzroci kvara, nakon čega se, na temelju dijagnoze ,izrađuje ponuda za popravak računala, iz koje je vidljiv i iznos za popravak istog. Ukoliko pristanete na popravak, dijagnostika je besplatna, te se naplaćuje samo obavljeni rad. Naglašavamo da je, za razliku od većine drugih servisa, osigurana besplatna dijegnostika i ako klijent donese računalo u servis, te odustane od usluge.Preuzimanje i povratak računala je u cijeni obavljenog posla, te se ne naplaćuje dodatno.

Za manje popravke nudi se izuzetna mogućnost popravka računala i putem Interneta, a takve intervencije su izuzetno brze i jednostavne. Za servis preko Interneta potrebno je skinuti software (upute klijenti mogu naći na stranicama servisa), te imati osiguranu vezu za Internet. Nakon obavljene intervencije, klijent software može ukloniti, te na računalu ne ostaju tragovi korištenja spomenutog software-a.

Filozofija ove tvrtke da je klijent uvijek u pravu, te vodeći se time, uvijek žele što više izaći u susret klijentima i pružiti im najbolju moguću uslugu za njhov novac.

servis-racunala

Kontaktirajte nas:

Diskont d.o.o.
Hrvatske Republike 26 (1.kat)
Osijek 31000

http://www.klik-servis.com/

[email protected]

091/353-1433
095/705-5555

 


Izdvojeno

Reci što misliš!