Promo / Gospodarstvo

Kuća zelenog čaja od danas i u Osijeku!

Kuća zelenog čaja od danas i u Osijeku!

Kuća zelenog čaja poznata je kao mjesto koje nudi probrane i najkvalitetnije čajeve iz Japana, Kine i ostalih dijelova svijeta, a u Hrvatskoj je prisutna više od 7 godina.

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo kako je Kuća zelenog čaja danas otvorila svoja vrata u Osijeku u sklopu TC Portanova.
kzc1495

Kuća zelenog čaja poznata je kao mjesto koje nudi probrane i najkvalitetnije čajeve iz Japana, Kine i ostalih dijelova svijeta, a u Hrvatskoj je prisutna više od 7 godina. Tamo možete pronaći oko 100 vrsta čajeva provjerene, vrhunske kvalitete koji pružaju maksimalnu učinkovitost i ljekovitost. Njihovo originalno porijeklo temelj je stvaranja pravih, punih aroma kakve je moguće dobiti samo od najkvalitenijih čajeva iz rinfuze.
kzc495

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kuća zelenog čaja Osijek je za sve ljubitelje čaja i one koji će to tek postati, u svojoj ponudi pripremila različite vrste zelenih, crnih, bijelih, biljnih, rooibos, voćnih čajeva kao i pribora za njihovu pripremu.

Iz široke palete proizvoda izdvajamo sencha i ginseng zeleni čaj za duhovnu, mentalnu i fiziološku snagu, white cherry bijeli čaj za rješavanje stresa i čišćenje organizma od toksina. Od biljnih čajeva ističe se mate čaj koji nježno suzbija osjećaj gladi i ubrzava metabolizam, te žuti čaj poznat kao zlatni napitak u borbi s viškom kilograma. Za istinske obožavatelje čaja tu je i neizostavni crni čaj earl grey, te različiti ayurvedski čajevi.
KZC2495

Bilo da izaberete zeleni, voćni, žuti ili sasvim neki drugi, nadamo se kako ćete u Kući zelenog čaja Osijek pronaći onaj pravi za vas i vašu obitelj! Vidimo se uskoro u prizemlju TC Portanova u Osijeku.
KZC3495

Više detalja možete saznati na Facebook stranici Kuće zelenog čaja Osijek http://www.facebook.com/kzc.osijek, a na www.kucazelenogcaja.com proučite sve o čajevima, te načinu njihove pripreme. Na portalu SiB.hr uskoro vas očekuje i kolumna o raznim čajevima kao i nagradne igre pod pokroviteljstvom Kuće čaja.
KZC4495

PR objava

FOTO: http://www.kucazelenogcaja.com/

  


Izdvojeno

Reci što misliš!