Promo / Gospodarstvo

Sajam vjenčanja i Dječji sajam ulaze u završne pripreme

Sajam vjenčanja i Dječji sajam ulaze u završne pripreme

Već iduće subote Osijek će biti u središtu modnih, kozmetičkih i glazbenih pa i edukativnih zbivanja. Kao posljednje ovogodišnje sajamsko događanje na rasporedu su dvije priredbe - 5. Sajam vjenčanja i 4. Osječki dječji sajam.

- Tematika je poznata, i mislim da je ne treba posebno objašnjavati, tek možda kako će ovo biti svojevrstan vodič i podsjetnik na sve ono što će mladim ljudima na početku njihovog zajedničkog života i budućeg roditeljstva biti potrebno - najavljuje Saša Uranjek, direktor Osječkog sajma, tvrtke organizatora. Otkriva kako je zanimanje izlagača veliko, zbog tog razloga i obavijest kako mjesta još ima.

- No svakako polako podvlačimo crtu pod posljednje ovogodišnje okupljanje naših izlagača - kaže Uranjek. Sajam će ove godine ipak biti znatno pojačan u dijelu Dječjeg sajma, najavljen je nastup brojnih osječkih i slavonskih udruga koje se u svome programu  bave s djecom, pa i onom pretpubertetske dobi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U nastojanju da se na istom mjestu okupe u što većem broju, potporu nam je dao i Grad Osijek, koji je uostalom odnedavno proglašen gradom prijateljem djece - kaže Uranjek.

Peti Sajam vjenčanja i 4. Osječki dječji sajam održat će se idućeg tjedna, od 25. do 27., uobičajeno na sajamskom prostoru Pampas.

Tekst: D.Kuštro (Glas Slavonije)
Foto: Wedding.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!