Promo / Gospodarstvo

"SAY CHEESE" i osvoji nagrade

"SAY CHEESE" - Predstavljanje nove Diesel i Tommy Hilfiger Denim jesen/zima kolekcije u AVE Fashion Store (TC Portanova).

"SAY CHEESE" - Predstavljanje nove Diesel i Tommy Hilfiger Denim jesen/zima kolekcije u AVE Fashion Store (TC Portanova).
Budući da vam se toliko svidio njihov ljetni event fotoshootinga i da su se svi skupa dobro zabavljali, AVE Fashion Store ponavlja event u jesensko-zimskom ruhu.

saycheese495

Uvjeti su isti: oni vas obuku u njihove kombinacije, slikaju vas, a fotka s najviše lajkova osvaja poklon bon u iznosu od 500,00 kn koji možete iskoristiti u AVE Fashion Storeu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Fotke će biti objavljene u nedjelju 30.10. navečer, a glasanje će trajati cijeli idući tjedan, do nedjelje 6.11., nakon kojeg će ime pobjednika objaviti na svojoj FB stranici.

Novi uvjet za sudjelovanje je punoljetnost :)

Official cuga eventa je Red Bull, fotograf koji će sve skupa zabilježiti je Tomislav Šilovinac- Šiki, a za glazbeni program će se pobrinuti DJ Loki u izlogu :)

Za vrijeme trajanja eventa nude vam popust od 10% na novu kolekciju.

Pozivaju sve da posjete njihov mali foto studio i da se u opuštenoj atmosferi, uz dobru glazbu i Red Bull zezaju i fotkaju  na nešto neobičniji način.

Da saznate na koji, morati ćete ih posjetiti 27. listopada :)

    


Izdvojeno

Reci što misliš!