Promo / Gospodarstvo

Najsretniji dan u životu od sada još sretniji uz e-vjenčanja

Najsretniji dan u životu od sada još sretniji uz  e-vjenčanja

Kupnja preko interneta u današnje vrijeme nije ništa strano i novo, ali su Osječani jedini u Hrvatskoj koji su pokrenuli portal e-vjenčanja.

e vjencanja400Kupnja preko interneta u današnje vrijeme nije ništa strano i novo, ali su Osječani jedini u Hrvatskoj koji su pokrenuli portal e-vjenčanja koji budućim mladencima omogućava da na lakši način dođu do željene usluge ili proizvoda po promotivnim cijenama, a kako bi se to ostvarilo potrebno je samo ispuniti kupon.

"Ideju sam dobila kada su prijateljica i njezin dečko počeli planirati vjenčanje. Zamislila sam se nad iznosima koji su bili spomenuti i zapitala se kako mladi parovi uspijevaju realizirati tako skupu svečanost, a pritom i uspješno stvoriti egistencijalne preduvjete za budućnost. Na našem su portalu dostupni materijali poput teksta, slika i multimedije, dakle postoji mogućnost da se iz svoje sobe pristupi obrtima i već tada utvrdi njihova kvaliteta rada", poručuje 24-godišnja voditeljica i kreatorica portala Kristina Mitrić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Portal zasigurno ne bi postojao da Kristini u njegovu kreiranju ne pomaže web dizajner Igor Kiš iz Ski studija. Trenutno je ponuda usluga na portalu isključivo s područja Osječko-baranjske županije, a kreatorima portala je u cilju uključiti obrte iz cijele Hrvatske. Zainteresirani detaljnije informacije o uslugama koje se nude mogu dobiti na www.e-vjencanja.com.

Tekst: M.Ra. (Glas Slavonije)

  


Izdvojeno

Reci što misliš!