Bendek slavi i pizzama časti!
Organizirate li neki događaj uskoro? Život ih je prepun, bilo da govorimo o značajnim, velikim proslavama ili manjim, opuštenim, oni su svakako trenuci za sjećanje. Trenuci koje pamtimo, trenuci koje čuvamo, iskustva koja se ističu.
Događaj vezan za posao ili užitak zahtjeva ispravne sastojke, ugodno okruženje i dodir nečega posebnog. U restoranu «BENDEK» se to podrazumijeva. Bilo da se Vaš događaj održava kvartalno, jednom godišnje ili jednom u životu, restoran Bendek uvijek će nadmašiti Vaša očekivanja.
Najpoznatiji osječki restoran ove godine slavi 115 godina svog postojanja. Još krajem 19. stoljeća, točnije 1896. godine restoran Bendek je otvorio svoja vrata, tako da je prema tome najstariji osječki restoran, a ujedno i jedan od najstarijih restorana u Hrvatskoj koji u kontinuitetu radi već treće stoljeće.
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Povećanju današnjeg broja posjetitelja zasigurno doprinosi i Zeleni četvrtak, manifestacija kojom se želi potaknuti građane na, prije svega, usvajanje zdravih prehrambenih navika
-
-
Na naizgled jednostavno pitanje kandidat je ponudio potpuno neočekivani odgovor
Restoran je poznat po slavonskim specijalitetima, posebno čobancu koji se već godinama kuha po starom slavonskom receptu, upravo zbog kojeg se gosti vraćaju i iz udaljenih mjesta. Za svaki ukus imaju ponešto. Tako nude izvrstan i bogat roštilj, odreske spravljene na domaći starinski način, riječnu ribu na razne načine, jela ispod peke, a od ove godine kako bi udovoljili njihovim mlađim gostima u ponudi imaju i pizze. Svaki dan u ponudi imaju dnevni menu po cijeni od 25,00 kn koji se sastoji od glavnog jela, priloga i lepinjica, te menu-a od 40,00 kn koji se sastoji od juhe, glavnog jela, priloga, salate, lepinjica i deserta. Jedna od prednosti restorana Bendek je i terasa na kojoj možete sjediti i uživo gledati dok Vam se priprema Vaše jelo u kotliću, na roštilju ili ispod peke, a za vrijeme pripreme jela možete ga i probavati, te zajedno sa kuharima jelo kreirati točno prema Vašem ukusu.
Sve Vaše proslave mogu organizirati kvalitetno i po povoljnim cijenama. Tako izdvajaju svatovsku večeru koju nude po cijeni već od 80,00 kn.
Posebno izdvajamo iz ponude:
- slavonski čobanac s junetinom bez kostiju – 30,00 kn
- grah s roštilj kobasicama – 20,00 kn
- slavonski ručak (sarma, pečeni kotlet, roštilj kobasica, pečena
slanina, kuhani krumpir, žganci, dinstani kupus) – 45,00 kn
- šokački odrezak (odrezak u umaku od gljiva i kulena, jaje na
oko, slanina, prilog) – 45,00 kn
- vučedolski odrezak (odrezak punjen slavonskom šunkom, lukom,
kiselim krastavcima, suhim šljivama, umak, prilog) – 45,00
kn
- ćevapi u lepinji – 25,00 kn
- riblja plata za dvije osobe (smuđ, som, šaran) – 100,00
kn
- vino kuće- Beljska graševina 1l (kvalitetna) – 60,00 kn
- vino kuće – Beljska frankovka 1l (kvalitetna) - 60,00 kn
Sva jela mogu se naručiti i u dostavi pozivom na kontakt brojeve!
Kontakt podaci:
Restoran Bendek
Splendid d.o.o.
Vukovarska 121
31000 Osijek
MB: 3598667
OIB: 72884834383
Tel. + 385 (0) 31 504 499 - Restoran
Tel / fax: + 385 (0) 31 504 508 - Ured
Mobitel: + 385 (0) 91 6504 499
Facebook: Bendek
Osijek
Twitter: BendekOsijek
E-mail: [email protected] , [email protected]
Web: www.bendek.hr
Radno vrijeme restorana: 09:00 - 22:00
[important title=7x1 pizza u Bendeku]Portal SiB.hr i restoran Bendek poklanjaju vam 7x1 pizzu po izboru. U komentar (Facebook ili forum) upišite Baš je fina klopa iz Bendeka i osvojite nagrade. Pobjednika ćemo proglasiti sutra (nedjelja). Sretno :)
Na pizzu idu:
Ana Antolović
Ivana Tol
Slaven Bogdan
Ana Jaganjac
Žarko Bulat
Kristina Kemešić
Ivana Jelaš[/important]
Izdvojeno
-
Donosimo vam recept za skuhati pravi baranjski fiš paprikaš i domaću tjesteninu
-
Moša je oduvijek bila poznata i kao pravi gradski kvart iliti, bolje rečeno, firtl u kojemu su živjeli pravi gradski dečki i cure koji su se uvijek, osim sitnih kavgi s Retfalčanima, držali zajedno
-
Nakon devet godina života u Irskoj kući se vratio i Osječanin Dino Dželihodžić
-
Kratka imena, dva sloga, to su trendovi: Liam, Noel, Lota, gotovo je doba Štefanija i Terezija
Reci što misliš!