Promo / Gospodarstvo

Velika rasprodaja namještaja u Spin Valisu!

Velika rasprodaja namještaja u Spin Valisu!

U tijeku je velika tvornička rasprodaja namještaja u Spin Valisu u Požegi!

Pronađite izložbene ili posljednje komade namještaja uz odlične popuste. Blagovaonski stolovi i stolice, komode, stolići, kreveti ili garniture... Posjetite nas u Industrijskoj 24 u Požegi od 8. do 19. travnja i pronađite sve za svoj dom!

spin valis1

Osim artikala na rasprodaji, do kraja mjeseca možete ostvariti popust na artikle iz redovne ponude (osim briketa i drvnog otpada), i to 20% na gotovinsko plaćanje, odnosno 10% na plaćanje s odgodom.

spin valis1

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Spin Valis je hrvatski proizvođač namještaja, piljene građe i elemenata, a zahvaljujući izvrsnosti i kvaliteti preko 85 % svojih proizvoda plasira na inozemno tržište, u tridesetak zemalja. Namještaj Spin Valisa je zapažen i izuzetno cijenjen na tržištu Europe i svijeta čime potvrđuje svoj položaj lokalnog i regionalnog lidera u proizvodnji visokokvalitetnog namještaja iz masiva.

spin valis1

Prepoznatljiv je po proizvodima vrhunske kvalitete iz masiva hrasta i bukve: stolovi, stolice, ojastučene garniture, kreveti, komode, vitrine i mnogi drugi proizvodi. Možda je sada pravo vrijeme za odabrati ovaj hrvatski namještaj po pristupačnoj cijeni!

Više informacija potražite na:

Facebook stranici
Web stranici

Kontakt:
Spin Valis
Industrijska 24, Požega
+385 34 311 151
[email protected]

PROMO OBJAVA

 


Izdvojeno

Reci što misliš!