TerraNegra Country Club - SAVE THE DATE i provedite savršen dan

TerraNegra Country Club - SAVE THE DATE i provedite savršen dan

DSC 5664 1

SAVE THE DATE - TerraNegra Country Club poziva vas da subotu 09. ožujka 2019.g. rezervirate za dolazak u svečanu dvoranu koja se smjestila na adresi u Čepinu, Ulica Ovčara 3.

Posjetitelji će imati priliku vidjeti kako izgleda savršen dan u organizaciji TerraNegra Country Cluba, restorana Crne svinje, Cvjetne galerije Oh La La, Studia 55 (Čehovski i Ripić), salona vjenčanica La Sposa by Mirna Gvajdek Matan, Mr. Smith Wedding Car, Fotoarta te drugih partnera.

DSC 5829 1

Sve što ste željeli pitati sada odgovore možete dobiti na jednom mjestu od našeg stručnog tima koji će s radošću odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da na najlakši način organizirate svoje vjenčanje iz snova.

DSC 5515 1

Događaj započinje u podne i traje sve do 18:00. Daljnje informacije možete zatražiti na e-mail adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Također, pozivamo sve posjetitelje da svoj dolazak zaokruže posjetom restoranu Crna svinja te uživaju u gastronomskim poslasticama.

DSC 5701 1

Dobro nam došli!

Promo

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Četvrtak

Petak

Subota