Promo / Gospodarstvo

Vrijeme je darivanja: Kreće ''Lov na čarobne knjige'' u FlixBusu

Vrijeme je darivanja: Kreće ''Lov na čarobne knjige'' u FlixBusu

U sklopu inicijative Putuj i čitaj, FlixBus u suradnji s Alis Marić i blogom Čitaj knjigu, najavljuje „Lov na čarobne knjige“. Ovu nedjelju, 16.12. u odabranim zelenim autobusima, na linijama koje povezuju domaće gradove, ispod nasumično odabranih sjedala, nekoliko najsretnijih FlixBus putnika ulovit će najnovije naslove knjiga uz koje će putovanja u FlixBusu biti još ugodnija.

„Lov na čarobne knjige nastavak je priče Putuj i čitaj koju smo započeli na ovogodišnjem Interliberu. Prosinac je, vrijeme darivanja te je ova kampanja gesta kojom želimo razveseliti naše putnike. Isto tako, povezujući putovanja autobusom s knjigama, želimo potaknuti svijest o važnosti čitanja i cjeloživotnog učenja. U nedostatku kvalitetnog vremena za sebe, preporučujemo čitanje kao odličnu aktivnost dok se vozite FlixBusom.“ - rekla je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South.

Uz knjigu, poklon paket između ostalog uključuje i šalicu Putuj i čitaj te „bookmark“ u obliku FlixBusa koji donosi 15% popusta za putovanje prema bilo kojoj od 2000 destinacija povezanih FlixBusom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Putuj i čitaj nastavlja se i u Novoj godini

Nova godina donosi još inspirativnih priča i događanja. Od siječnja, u označenim FlixBus autobusima bit će instalirane mini knjižnice s 10-ak najnovijih naslova. Tako će FlixBus putnici za vrijeme svog putovanja prema Splitu, Osijeku, Zagrebu, Ljubljani ili Münchenu moći  besplatno čitati, ali i razmjenjivati knjige.

Četiri čarobne riječi: posudi, pročitaj, vrati i daruj za neke putnike postat će FlixBus svakodnevica. U rano proljeće Alis Marić i FlixBus časte 10 ljubitelja knjiga i putovanja posjetom Veneciji i Aqua Alte knjižari. Slijedi posjeta Ljubljani koja je 2010. proglašena svjetskom prijestolnicom knjige dodijeljena od strane UNESCO-a.

Sva događanja mogu se pratiti na blogu Čitaj knjigu i na www.flixbus.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!