Promo / Gospodarstvo

Dental centar Čes predstavio nove internetske stranice dentist.hr

Dental centar Čes predstavio nove internetske stranice dentist.hr

Duže od desetljeća u osječkom Dental centru Čes skrbe za zdrave i lijepe zube brojnih pacijenata. Oni vole reći da su posvećeni profesionalnosti, visokoj kvaliteti usluge i individualnom pristupu. Kontinuirano ulažu u nove tehnologije i regionalni su pioniri online promocije u stomatološkoj branši. Unazad nekoliko godina prepoznatljivi su po postovima na društvenim mrežama, a njihove prve mrežne stranice datiraju još od prošlog desetljeća.

Njih ćete u ordinaciji ponekad zateći u dresu NK Osijeka ili Hrvatske nogometne reprezentacije, a neki dan su s javnosti podijelili i prigodnu kreativnu Helloween fotografiju s poznatog stomatološkog stolca. Korisnici Facebooka njihovu uslugu ocjenjuju najvećim ocjenama i gotovo je nestvaran podatak da od 116 recenzija na ovoj društvenoj mreži imaju baš čistu peticu, ocjenu 5,0.

I izvan virtualnog svijeta njihovi su pokazatelji jednako zanimljivi. Oni danas zapošljavaju 24 djelatnika (stomatologa, tehničara, asistenta i dr.), poznati su u gradu i okolici, a saznajemo i kako u zadnje vrijeme sve više prihoduju od inozemnih pacijenata. Naime, oni su jedni od osnivača Klastera zdravstvenog turizma Pannonian Health, koji osim medicinskih usluga ima za cilj eksponirati i šire potencijale regije.

dental ces 2

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Fanovi osmijeha ;)

U ovom Centru dentalne medicine iz Radićeve ulice danas pružaju brojne usluge estetske i restaurativne dentalne medicine te implantologije i oralne kirurgije, a upravo su i promovirali novi mrežni oblik komunikacije s pacijentima.

„Ove godine obilježavamo 10 godina našeg djelovanja te smo tim povodom odlučili napraviti dodatni korak naprijed u našoj prisutnosti na internetu. U suradnji s osječkom tvrtkom SLink realizirali smo projekt novih Internet stranica, a kako bi našim pacijentima još bolje predstavili sve potrebne informacije. Prisutni smo niz godina na društvenim mrežama, volimo današnje koncepte online zajednice, pa je razvoj Internet stranica nekako logičan iskorak,“ rekao je Josip Čes poznati zubar i frontmen ove ordinacije, povodom predstavljanja web stranica. Od danas su sve informacije o njima dostupne na novoj adresi dentist.hr.

Povodom promocije, jedan od liječnika ove ordinacije, mladi stomatolog Damir Čes, kao tajnu uspjeha u prvi plan postavlja njihovu kemiju: „Važno nam je da korisnici naše usluge ordinaciju napuste zadovoljni, a posebno volimo kada taj osjećaj eksponiraju kroz osmijeh.“

dental ces 3

Osmijeh ~ Osijek

Stomatolozi i braća, Damir i Josip, poznati su osječkoj javnosti kao lokal patrioti, ali i kao ljubitelji nogometa - poglavito osječkih Bijelo-plavih. „Volimo svoj posao i našu ulogu u društvu, a obožavamo naš grad. Sve je nekako povezano. Jeste li možda primijetili da se ‘Osijek’ i ‘osmijeh’ razlikuju samo u 2 slova?“, domišljato zaključuje stariji brat Josip, uz uvijek prisutan osmijeh.

Na njihovoj internetskoj prezentaciji kažu da im je sretan pacijent misija, a osmijeh posao i osnovni alat komunikacije. Na dentist.hr možete upoznati sve članove tima, vidjeti detaljni cjenik usluga, naručiti se za pregled, a i pogledati detalje njihovog suvremeno opremljenog dentalnog laboratorija.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!