Promo / Gospodarstvo

PROTEIN Shop otvorio svoja vrata i poklanja vrijedne nagrade

PROTEIN Shop otvorio svoja vrata i poklanja vrijedne nagrade

Odlična vijest za sve ljubitelje fitnessa i zdravog načina života – PROTEIN SHOP otvorio je svoja vrata! Osijek je napokon dobio svoju trgovinu sportske suplementacije koja prati najnovije trendove u fitness industriji. Uz mnogo kvalitetnih brendova, po prvi puta u Hrvatsku dovode prestižni britanski brend GoNutrition.

Protein Shop možete pronaći na adresi Županijska 17 u Osijeku, a na njihovom webshopu  pogledajte sav dostupan asortiman. Za one koji nisu iz Osijeka, dostava je moguća u sve dijelove Hrvatske! Također nude i besplatne usluge savjetovanja o sportskoj suplementaciji. Na području Slavonije i Baranje već su ostvarili brojne suradnje s različitim fitness centrima i sportašima.

Svečano otvorenje održat će se u subotu, 29.9., 09:00-13:00h, a očekuju vas degustacije mnogobrojnih proizvoda, testeri te razni pokloni. Uz sve to vam za svaku ostvarenu kupnju poklanjaju i 10% popusta! Za vrijeme otvorenja Mario Bošnjak IFBB, višestruki prvak u bodybuilding-u i IFBB natjecatelj će vas posavjetovati oko odabira i pravilnog korištenja sportske suplementacije. Protein Shop također možete pronaći na Facebook  i Instagram (@proteinshophr) stranicama.

protein shop 2

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=]NAGRADNA IGRA

Protein shop vam poklanja tri vrijedne nagrade: 1xGoNutrition sportska torba, 1x 1kg Whey80 proteina (po izboru), 1x GoNutrition shaker. U komentar upišite svoje IME i PREZIME, a svakako lajkajte i njihovu Facebook stranicu i povećajte svoje šanse za dobitak.

Dobitnici su:

Josip Čutura - protein
Martina Štih - torba
Valentina Lozinjak - shaker

[/important]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!