U Očnim optikama Lens otkupljuju Vaše stare dioptrijske okvire

U Očnim optikama Lens otkupljuju Vaše stare dioptrijske okvire

lens 01

Za svoje vjerne kupce, u Očnoj optici Lens, pripremili su atraktivne dioptrijske naočale po promo cijenama uz koje će navijanje za Vatrene biti još slađe.
Možda Vam novi dioptrijski okviri s ugrađenim lećama trenutno nisu nužni, no dioptrijski okviri s lećama za sunce bi sigurno svima, koji nose naočale, sada dobro došli.

U Očnim optikama Lens opet iznenađuju kupce svojim maštovitim akcijama. Otkupljuju vaše stare okvire, daju vam nove dioptrijske leće, sunčane ili obične, po znatno jeftinijim cijenama, a uz sve to, tu su i okviri iz izdvojene ponude na POPUSTU.

Sada je prava prilika za kupovinu novih naočala

lens 03

Kada saznate da svoje stare dioptrijske okvire, neovisno o tome jesu li ispravni ili neispravni, možete prodati u Očnim optikama Lens po cijeni od 200,00 kn, odluku o kupovini neće biti teško donijeti. Isti iznos novca kupcima se obračunava kao popust pri kupovini novih dioptrijskih leća.
No, da stvar bude bolja, na policama Očnih optika Lens stoje i „pobjednički okviri“. Radi se o dioptrijskim okvirima iz izdvojene ponude koji su sniženi čak 30%. Pogodnost s popustom na dioptrijske leće i pobjedničke okvire moguće je kombinirati.Gledajte Svjetsko, navijajte za Hrvatsku, doživite vatrenu atmosferu u svom domu i razbistrite svoj vid novim dioptrijskim naočala iz Očnih optika Lens.
*pravo na pogodnosti ostvaruju kupci koji se odluče na kupovinu dioptrijskih naočala
* kupac ima pravo iskoristiti pogodnost akcije jednom kroz jednu prodaju okvira Očnoj optici Lens u slučaju kupovine jednih dioptrijskih naočala
*u akciju ulaze dioptrijski okviri cjenovnog razreda 300,00 kn i više

Očna optika Lens
Pavla Pejačevića 5, Osijek – 031 367 090
Ulica Hrvatske Republike 29, Osijek – 031 311 700

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda