Promo / Gospodarstvo

Mladi Osječani razvili hit igricu

Mladi Osječani razvili hit igricu

Osječka tvrtka ReRoot, koja na tržištu postoji tek nešto više od mjesec dana, na tržište je izbacila zaraznu igricu koja je u kratkom vremenu osvojila Hrvate.

"Ovo nam je prvi projekt, a na čije smo rezultate iznimno ponosni! Naime, razvili smo igricu pod nazivom Edgeballs, a već nekoliko dana nakon objave ona je u svojoj kategoriji u Hrvatskoj na 30. mjestu. Konstantno radimo na njenom usavršavanju i implementaciji novih modova koji će ovu, naizgled jednostavnu, igru učiniti još zanimljivijom. Vjerujemo u njen uspjeh zbog pozitivnih povratnih informacija od strane korisnika," kažu ReRootovci i pozivaju vas da isprobate igricu i javite im dojmove.

Možete ju skinuti putem sljedećih linkova:
Google Play
App Store

Iza igrice stoji ReRoot, poslovni subjekt čija je osnova zadaća implementacija rješenja za moderne probleme na području IT-a i marketinga. Zanimljivo je kako niti jedan djelatnik nije stariji od 30 godina, a kako sami kažu, svjesni su kako promjene kreću od pojedinaca, te se nadaju kako će i oni doprinijeti razvoju Istočne Hrvatske i zapošljavanju mladih ambicioznih i entuzijastičnih pojedinaca.

Njihov rad možete pratiti na društvenim mrežama:
Facebook
Instagram

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!