Mladi Osječani razvili hit igricu

Mladi Osječani razvili hit igricu

EdgeBalls 2

Osječka tvrtka ReRoot, koja na tržištu postoji tek nešto više od mjesec dana, na tržište je izbacila zaraznu igricu koja je u kratkom vremenu osvojila Hrvate.

"Ovo nam je prvi projekt, a na čije smo rezultate iznimno ponosni! Naime, razvili smo igricu pod nazivom Edgeballs, a već nekoliko dana nakon objave ona je u svojoj kategoriji u Hrvatskoj na 30. mjestu. Konstantno radimo na njenom usavršavanju i implementaciji novih modova koji će ovu, naizgled jednostavnu, igru učiniti još zanimljivijom. Vjerujemo u njen uspjeh zbog pozitivnih povratnih informacija od strane korisnika," kažu ReRootovci i pozivaju vas da isprobate igricu i javite im dojmove.

Možete ju skinuti putem sljedećih linkova:
Google Play
App Store

Iza igrice stoji ReRoot, poslovni subjekt čija je osnova zadaća implementacija rješenja za moderne probleme na području IT-a i marketinga. Zanimljivo je kako niti jedan djelatnik nije stariji od 30 godina, a kako sami kažu, svjesni su kako promjene kreću od pojedinaca, te se nadaju kako će i oni doprinijeti razvoju Istočne Hrvatske i zapošljavanju mladih ambicioznih i entuzijastičnih pojedinaca.

Njihov rad možete pratiti na društvenim mrežama:
Facebook
Instagram

SiB.hr

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja