Beauty centar KA ima posebne pakete za oblikovanje tijela

Beauty centar KA ima posebne pakete za oblikovanje tijela

KA1

Neprocjenjivo je osjećati se dobro u svome tijelu pa svakako iskoristite ove odlične pakete s popustima Beauty centra KA koji vrijede sve do 15.05.2018.

Med2Contour svjetski je hit tretman za oblikovanje tijela i uklanjanje celulita, a u ovom dijelu Hrvatske dostupan je samo u Beauty centru KA. Naime, radi se o uređaju koji je višestruko testiran te potvrđen od strane najrigoroznijih agencija. Prva je to prava alternativa operativnoj liposukciji, nudi trajne rezultate pri oblikovanju tijela i uklanjanju celulita, a uz to je 100% siguran i ugodan tretman.

KA2

Stručnjaci diljem svijeta potvrdili su da je upravo Med2Contour najbolji tretman oblikovanja tijela na svijetu.

Paketi koje nudi Beauty centar KA uključuju i anticelulitne masaže, limfne drenaže te body wrapping tretmane kako bi borba protiv celulita bila još intenzivnija te kako biste ovog „neprijatelja Vašeg tijela“ već do ljeta zauvijek pobijedili.

Zavirite u posebne pakete koji su dostupni uz čak do 60% popusta! Ove specijalne ponude vrijede do 15.05.2018.

KA3

Dodatne informacije o uslugama i uređajima možete potražiti na facebook stranici Beauty centar KA.

Naručite se na besplatne konzultacije sa stručnim djelatnicama Beauty centra KA na broj 031230230 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Vidimo se u KA!

NAGRADNA IGRA 

Beauty centar Ka poklanja 10x anticelulitna masaža. U komentar upišite Uz tretmane oblikovanja tijela u Beauty centru KA želim savršenu liniju već ovog ljeta! te vaše ime i prezime.

Dobitnici: Marijana Kovač, Ivona Šunjić, Katarina Brkić, Tena Lulić, Azra Damjanov Štefančić, Mariana Kokorić, Adriana Vrtarić, Romina Tomas Grđan, Kristina Ridl i Ana Ivanović

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja