Promo / Gospodarstvo

Beauty centar KA ima posebne pakete za oblikovanje tijela

Beauty centar KA ima posebne pakete za oblikovanje tijela

Imamo rješenje za celulit i masne naslage! Vrijeme je za dodatnu brigu o tijelu, a Beauty centar KA donosi fantastične ponude svjetski poznatih tretmana tijela.

Neprocjenjivo je osjećati se dobro u svome tijelu pa svakako iskoristite ove odlične pakete s popustima Beauty centra KA koji vrijede sve do 15.05.2018.

Med2Contour svjetski je hit tretman za oblikovanje tijela i uklanjanje celulita, a u ovom dijelu Hrvatske dostupan je samo u Beauty centru KA. Naime, radi se o uređaju koji je višestruko testiran te potvrđen od strane najrigoroznijih agencija. Prva je to prava alternativa operativnoj liposukciji, nudi trajne rezultate pri oblikovanju tijela i uklanjanju celulita, a uz to je 100% siguran i ugodan tretman.

KA2

Stručnjaci diljem svijeta potvrdili su da je upravo Med2Contour najbolji tretman oblikovanja tijela na svijetu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Paketi koje nudi Beauty centar KA uključuju i anticelulitne masaže, limfne drenaže te body wrapping tretmane kako bi borba protiv celulita bila još intenzivnija te kako biste ovog „neprijatelja Vašeg tijela“ već do ljeta zauvijek pobijedili.

Zavirite u posebne pakete koji su dostupni uz čak do 60% popusta! Ove specijalne ponude vrijede do 15.05.2018.

KA3

Dodatne informacije o uslugama i uređajima možete potražiti na facebook stranici Beauty centar KA.

Naručite se na besplatne konzultacije sa stručnim djelatnicama Beauty centra KA na broj 031230230 ili e-mail [email protected].

Vidimo se u KA!

[important title=]NAGRADNA IGRA 

Beauty centar Ka poklanja 10x anticelulitna masaža. U komentar upišite Uz tretmane oblikovanja tijela u Beauty centru KA želim savršenu liniju već ovog ljeta! te vaše ime i prezime.

Dobitnici: Marijana Kovač, Ivona Šunjić, Katarina Brkić, Tena Lulić, Azra Damjanov Štefančić, Mariana Kokorić, Adriana Vrtarić, Romina Tomas Grđan, Kristina Ridl i Ana Ivanović[/important]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!