Promo / Gospodarstvo

Putujte FlixBusom iz Osijeka za 69,00 HRK: direktno u 10 država

Putujte FlixBusom iz Osijeka za 69,00 HRK: direktno u 10 država

FlixBus, europski br.1 u prijevozu putnika autobusom, samo za najbrže, osigurao je ograničeni broj karata po atraktivnoj cijeni od 69 kuna.

Karte će biti dostupne od 23.01. do 25.1. putem www.flixbus.hr, besplatne FlixBus mobilne aplikacije ili na prodajnim mjestima FlixBusa za sva direktna putovanja iz hrvatskih gradova koji su povezani FlixBus zelenom mrežom kao što su Zagreb, Rijeka, Pula, Varaždin, Čakovec, Split ili Osijek. Putnicima iz Hrvatske na raspolaganju su najpoznatije europske destinacije poput Ljubljane, Budimpešte, Munchena, Frankfurta, Nice, Venecije, Rima, Milana, Padove te mnogih drugih. Ponuda vrijedi za sva direktna putovanja u periodu od 29.1. do 21.3.

“Ova ponuda može biti izvrsna prilika za kratak vikend predah od užurbanog života ili mogućnost da posjetite obitelj i prijatelje koji žive izvan Hrvatske. Povoljna putovanja FlixBusom su zaista dostupna svima bez obzira na budžet kojim raspolažu.” - istaknula je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE.

U Hrvatskoj je zelenom mrežom trenutno povezano više od 100 gradova iz kojih je moguće direktno putovati u 10 država: Italije, Slovenije, Austrije, Njemačke, Švicarske, Francuske, Nizozemske, Češke, Slovačke i Mađarske.

Frekvencije dnevnih i tjednih polazaka te točne destinacije dostupne po 69,00 kuna mogu se provjeriti na www.flixbus.hr.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Putnicima iz Hrvatske na raspolaganju svi benefiti zelene FlixBus mreže

Na globalnoj razini FlixBusom je u 2017.godini putovalo 40 milijuna putnika kojima je na raspolaganju zelena mreža kroz 26 europskih država i 1400 destinacija s 200.000 dnevnih linija.

FlixBus putnicima omogućen je besplatan Wi-Fi, utičnice, više prostora između sjedala, besplatna prtljaga te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska. FlixBus aplikacija preuzima se potpuno besplatno te je dostupna i na hrvatskom jeziku. Osim jednostavne i brze kupovine karata, putem aplikacije šalju se obavijesti o promotivnim ponudama koje su dostupne isključivo za kupovinu karata putem aplikacije, dostupni su odgovori na najčešća pitanja, obavijesti o mogućim kašnjenjima autobusa zahvaljujući GPS live trackingu, navigacija do najbliže stanice te detaljne informacije o svakoj kupljenoj karti i QR kodu koji je zamjena za printanu kartu.

Sve destinacije, frekvencije putovanja, veze te cijene mogu se provjeriti na www.FlixBus.hr ili putem mobilne aplikacije.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!