Promo / Gospodarstvo

Plugsy - Pogledajte kako radi utičnica koja je proglašena za najbolju podzetničku ideju OBŽ

Plugsy - Pogledajte kako radi utičnica koja je proglašena za najbolju podzetničku ideju OBŽ

Osječko-baranjska županije dugi niz godina nagrađuje najbolje poduzetničke ideje s područja Osječko-baranjske županije. Za 2017. godinu, najboljom poduzetničkom idejom proglašena je višenamjenska utičnica Plugsy s mehanizmom za olakšano izbacivanje utikača.

Utičnicu je osmislila tvrtka Abundantia iz Osijeka i za to je nagrađena s 10 tisuća kuna koje će im pomoći u daljnjem razvoju proizvoda s kojim planiraju osvojiti tržište zapadne Europe.

Da sve ne bi ostalo na ideji, Osječani Boris Marić, Damir Radovanović i Mario Kordić, već su izradili nekoliko modela koristeči 3D printer. Proizvod je napravljen od izdržljive plastike koja je obložena ukrasnim limom od aluminija, a vizualno je iznimno prihvatljiv za upotrebu u različitim okruženjima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ono što odlikuje sami proizvod jest i laka upotreba za osobe koje imaji problema s motorikom, a može se koristiti kao zidna i podna varijanta produžnog kabela.

Za svoju ideju već su nagrađivani na raznim sajmovima, a već su imali i nekoliko upita za prodaju patenta. Ipak, oni proizvodnju planiraju ostvariti u Hrvatskoj.

U videu možete pogledati i kako sama utičnica radi i koliko olakšava svakodnevnu upotrebu u različitim okruženjima:

Više o proizvodu pogledajte OVDJE.

SiB.hr

  

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!