Promo / Gospodarstvo

Sezonska sniženja: Sada je pravo vrijeme za shopping u Portanovi

Sezonska sniženja: Sada je pravo vrijeme za shopping u Portanovi

U subotu na javnom izvlačenju dobili smo sretnog dobitnika nove Toyote Aygo i još 15 dobitnika vrijednih nagrada koje su osigurali Luckia casino, Amadeus+, Europa92, Tele2, Heta, Top Shop, Triumph, Ferivi sport, ShoeBeDo, CCC, Springfield, Office shoes, bio&bio, Offertissima i Twister igraonica. Dobitnici preuzimaju svoje nagrade, a sreće, veselja i zadovoljstva ne nedostaje! Da li ste vi jedan od njih – pogledajte na www.portanova.hr.

A zadovoljstvo je ovih dana svaka kupovina u Portanovi! Sezonska sniženja su počela odmah nakon Božićnih blagdana pa gotovo da nema izloga koji ne zove na shopping sa značajnim uštedama. Izbor je još velik pa požurite pod stvari koje ste dugo priželjkivali, a sada ih možete kupiti po zaista povoljnim cijenama.

U nedjelju, 7. siječnja, od 10 do 12 sati u GBowlingu se sprema Mala škola kuglanja za djecu od 10 -15 godina koja je potpuno besplatna. Osigurane su staze, trener, cipele za kuglanje… vaše je samo da dovedete klince na odličnu zabavu i rekreaciju!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ne zaboravite, na blagdan Sveta tri kralja, 6.1.2018. trgovine u Portanovi ne rade. Drugi kat centra radit će prema prilagođenom vremenu, a detaljnije se informirajte na www.portanova.hr.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!