Promo / Gospodarstvo

BLITZ BREAK TRETMANI u Poliklinici Lege Artis– zablistajte za blagdane uz efektne poklone za vas i vaše najbliže

BLITZ BREAK TRETMANI u Poliklinici Lege Artis– zablistajte za blagdane uz efektne poklone za vas i vaše najbliže

Zašto ne biste u dnevnoj jurnjavi umjesto na kavu i cugu, otišli na beauty tretman? Stignete ga još nadopuniti i zdravim obrokom.

Pogledajte što su u Poliklinici Lege Artis pripremili za vas:

INSTANT LIFT (450,00 kn) – tretman za brzi lifting lica
Jeste li poželjeli zablistati prije važnog događanja, izgledati entuzijastično i puni energije? Tretman pruža trenutačno osvježenje i otklanja umor s lica. Uključuje čišćenje i balansiranje, temeljiti enzimatski piling i ultrazvučni kolagenski booster kojim se odmah vraća vlažnost koži i podiže cirkulacija. Na kraju slijedi hranjiva maska za lice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

NO STRESS HOLLYDAY (450, 00 kn) - tretman za opuštanje
Namijenjen opuštanju i relaksaciji nakon stresnih poslovnih sastanaka.
Enzimatski peeling otklanja svu tešku šminku i nečistoće na koži. Posebnom tehnikom masaže i smirujućom maskom dubinski se opušta lice i vrat te vraća vlaga u potkožje te lice postaje opušteno, svježe i odmornije.

Lege artis2

ANTI AGE BASIC TREMAN (450,00 kn) – kao osnovni tretman za svaki tip kože. Čak i kod mlađe, nečiste kože, iritirane atmosferskim uvjetima, s hiperpigmentacijama i prvim borama. Nakon čišćenja i enzimatske pripreme adekvatnim preparatima, slijedi mikrodermoabrazija Revidermm skin peelerom. Time se uklanja rožnati sloj kože, miteseri i nečistoće, pore vraćaju u prirodno stanje – koža ponovo djeluje ujednačeno, osvježeno i zdravo.

ANTI AGE EXPERT TRETMAN (3500,00 kn) – kod zrele, umorne i opuštene kože, isušene i dehidrirane hladnoćom i klimatizacijom, naglašenih bora.
Nakon čišćenja i enzimatske pripreme preparatima za zrelu kožu, slijede lifting metode. Ultrazvuk, a naročito medicinska radiofrekvencija omogućuju dubinski tretman kože dajući dugotrajni efekt toniziranja kože i potkožnog tkiva lica, vrata i dekoltea, smanjuju opuštenost i proizvode dugotrajni lifting-efekt. To je moguće radi stimulacije proizvodnje vlastitog kolagena i elastina – sposobnost koju tijelo s godinama gubi. Potom, ovisno o željama klijenta slijedi aplikacija Juvederm Vycross filera ili Botoxa. Nakon toga nanosi se Calming Hydro maska i završna njega lica.

CHRISTMAS SNOW BALL (500,00)
Idealan je za kožu koja je siva, umorna, beživotna i suha. Smanjuje pojavu finih linija i izjednačuje ten. Kako bi dobili izgled i osjećaj zdrave kože lica bez iritacije i potrebe za oporavkom nakon tretmana, ZO Skin Health stimulator peel je idealno rješenje za sve tipove kože. Tretman djeluje na lipidnu barijeru kože te tako olakšava prodiranje pilinga kroz epidermis. Piling sadrži alfa hidroksidne (AHAs) i beta hidroksidne (BHA) kiseline koje rade laganu eksfolijaciju.

WHITE CARPET TRETMAN (750,00)
Linija medicinske kozmetike iz srca Hollywooda - ZO Skin Health.
Stvoriti kožu koja je zdrava mladolika i blistava dobit ćemo ovim tretmanom. Tretman obuhvaća mikrodermoabraziju s kojom ćemo skinuti sve nečistoće s kože otkloniti rožnati sloj i odumrle stanice. Uz pomoć alfa hidroksidne (AHAs) i beta hidroksidne (BHA) kiseline djelovat ćemo na lipidnu barijeru kože te tako olakšati prodiranje pilinga. Neutralizatorom ćemo smiriti kožu na kraju tretmana i vrati normalnu PH vrijednost kože. Kao bonus uz ovaj tretman dolazi masaža i blagi piling ruke.
POKLON – Pred tretman Venus legacy + Laser za intenzivniju učinak HIJALURONSKIH FILERA

Tretmani pomlađivanja lica Juvederm hijaluronskim dermalnim filerima su brzi, jednostavni, ugodni i neinvazivni. Izvrsna su svojstva njihove linije Vycross, tehnologije koja pruža dugoročne i posve prirodne rezultate.

Ellanse je pak posve nešto novo i čarobno, nehijaluronski filer (polycapronolacton) stimulira proizvodnju vlastitog kolagena i elastina. Tijekom vremena oni daju potporu konturama lica i kreiraju nježne prirodne oblike. Čak i koža iznad apliciranog filera postaje svježa, maldenački i tonizirana. Što je najbolje efekt Ellansea traje pouzdano dvije godine

Tretmani Vensu legacy i laserom imaju ulogu zategnuti kožu i postići blic efekt. Kombinacija ovih tretmana, prije aplikacije samih filera, dodatno intenzivira njihov učinak.

Lege artis3

NOVO: ZO Skin Health – Obagi medicinska kozmetika

Hollywoodska luksuzna dermokozmetika za postizanje zdrave kože u ponudi je Poliklinike Lege Artis. Naš stručni tim odgovore na sva pitanja vezana uz stanje i probleme vaše kože, te nudi efikasna i brza rješenja.

Najčešći problemi vezani uz kožu od sada se rješavaju efektno ZO Skin Health – Obagi kozmetikom:
• Rozacea i kuperoza,
• Hiperpigmentacije,
• Bore,
• Gubitak tonusa kože,
• Akne ožiljci od akni.

Vodeći dermatolog s Beverly Hillsa dr. Zein Obagi osmislio je ZO Skin Health Circle, koncept koji pruža terapijska rješenja za postizanje zdrave i lijepe kože, ali i preventivnu njegu te način održavanja postojećeg stanja.

ZO Skin Health je široki spektar terapijskih proizvoda, rješenja za svakodnevnu njegu kože i protokola za tretiranje kože koji kreiraju i održavaju kožu zdravom. Najnovija dostignuća iz područja tehnologije koja se primjenjuju, jedinstveni sistemi dostave biotehnoloških kompleksa u sve slojeve kože,

Tehnološki inovativan, ovaj koncept za rezultat ima trenutan efekt - sjajnu glatku, baršunastu i zategnutu kožu – njegovan izgled koji traje.

Lege artis4

Učinite nešto lijepo za sebe i posjetite Polikliniku Lege Artis!

Poliklinika za kirurgiju i anesteziologiju LEGE ARTIS nalazi se u Osijeku na adresi Vukovarska 1( u zgradi OTOSA).
Narudžbe/info: 031 325 676

Sve potrebne informacije o ponudi Poliklinike možete naći na web stranici www.lege-artis.hr

    


Izdvojeno

Reci što misliš!