Promo / Gospodarstvo

VIP Smartica - Karta ti je u Appu!

VIP Smartica - Karta ti je u Appu!

Prije nekoliko dana, telekomunikacijski operater Vipnet, u suradnji s Gradskim prijevozom putnika Osijek, u promet je pustio mobilnu aplikaciju za kupovinu, aktivaciju i validaciju putnih karata u javnom gradskom prijevozu.

VIP Smartica predstavlja jedan od koncepata pametnih gradova koji u današnje vrijeme pametnih mobilnih telefona znatno olakša svakodnevno kretanje gradskim prijevozom.

Usluga se bazira na suradnji s ugovornim partnerima; prijevozničkim operatorima na području RH. Koristeći Smarticu možete kupiti pojedinačne/jednokratne ili dnevne putne karte za javni gradski prijevoz.

Nije potrebno upisivati i ostavljati podatke o kreditnoj kartici, dovoljno je:

1.   Preuzeti mobilnu aplikaciju s Google Play trgovine ili s iTunes storea
2.    Odabrati vrstu digitalne putne karte koju želite kupiti
3.    Izdanu kartu aktivirati pri ulasku u vozilo
…i spremni ste za vožnju!

Na takav način potvrda o plaćanju stići će u obliku povratne SMS poruke na vaš mobilni telefon sa svim podacima o naplaćenom iznosu, dok se izdana digitalna putna karta nalazi unutar mobilne aplikacije Smartica i spremna je za pokazivanje kontroloru u svakom trenutku.

Za postpaid korisnike kupljeni sadržaj biti će naplaćen na mjesečnom računu, a za prepaid korisnike iznos za kupovinu biti će oduzet odmah s prepaid računa. Matični telekom operator teretit će vaš račun za iznos kupljenog proizvoda/usluge te za naknadu za izvršenu platnu transakciju.

VIP 201710 13307 Smartica Banner 320x50 1

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što vam je sve potrebno?

Za uspješno i nesmetano korištenje aplikacije, korisnik mora imati ispravan Android telefon, ugovorni odnos za temeljnu telekomunikacijsku uslugu kroz prepaid ili postpaid model s jednim od operatora mobilnih elektroničkih komunikacijskih usluga, zatim pristup Internetu minimalno tijekom procesa kupnje digitalne putne karte, njene aktivacije, prijave i validacije s raspoloživim podatkovnim prometom od minimalno 100 kB po aktivnosti, bateriju naunjenu na minimalno 10% kapaciteta. te omogućene dozvole na mobilnom uređaju gore spomenutih karakteristika za korištenje usluge.

Imajte na umu

•    Aplikaciju mogu koristiti korisnici svih telekom operatora koji se nalaze u sustavu Smartice
•    Za korištenje aplikacije nije potrebna registracija korisnika
•    Preuzimanjem i korištenjem aplikacije prihvaćate Uvjete korištenja i Pravila o privatnosti usluge Smartica
•    Preuzimanjem i korištenjem aplikacije prihvaćate Uvjete korištenja usluge mPrijevoz i Uvjete plaćanja Trilix d.o.o. (mPrijevoz – Smartica)
•    Prilikom preuzimanja aplikacije (download) s Google Play-a naplaćuje se prijenos podataka po naknadama iz tarifnog modela matičnog telekom operatora korisnika
•    Aplikacija omogućuje povezivanje na pristupne točke Wi-Fi mreže
•    Dodatni broj funkcionalnosti aplikacije planiramo u nadolazećim mjesecima pa obratite pažnju na nove verzije
•    Prilikom preuzimanja nove verzije aplikacije od korisnika će se tražiti ponovno prihvaćanje svih Uvjeta korištenja

Više o Smartici pročitajte na web stranici Smartice.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!