Promo / Gospodarstvo

Veliki sukob u osječkom Hokus Okusu

Veliki sukob u osječkom Hokus Okusu

U nedjelju, 17. rujna 2017. godine s početkom u 12h u Hokus Okusu (Ulica Hrvatske Republike 47) održano je prvo natjecanje ovakvog tipa u našoj regiji pod nazivom "Food Bloggers Battle" gdje su svoje umijeće u pripremanju hrane pokazali Ivan Dumančić - Dumbina kuhinja, Andreja Krivak - Geeketa "Bite with style" i Igor Munchies - Moderna kuhinja.

Zajednička im je strast i ljubav prema hrani, a poznatiji su i kao "foodie". Osim dobrog poznavanja hrane i namirnica, pokazali su nam i svoje kulinarske vještine što je u konačnici rezultiralo zanimljivim i čarobnim kreacijama jela.

Natjecalo se ukupno troje ljudi. Hranu su pripremali prema svojoj recepturi uz uvjet da se kao temeljne namirnice koristi svježe povrće, umaci i začini koje inače koristi Hokus Okus kod pripreme svojih čarobnih jela. Ostale začine i namirnice birali su sami. Kako bi začinili cijelu priču, natjecatelji su se odlučili za tri potpuno različita jela. Geeketa je pripremala vegetarijansko jelo tortilla falafel, Dumbina kuhinja je pripremala Ribeye steak sandwich, a Moderna kuhinja - desert od prženih tacosa, te jabuke s karamelom i ostalim čarobnim sastojcima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon zbrajanja svih ocjena, pobjedničko jelo prvog natjecanja "Food Bloggers Battlea" bila je tortilla falafel koju je pripremila Geeketa "Byte with style". Kao veliki ljubitelj mesa i mesnih jela Geeketa je izazvala samu sebe i kreirala vege jelo. Zvijezda njenog jela činio je falafel, hrskava okruglica od slanutka i spicy orijentalnih začina koju je ukomponirala sa coleslaw salaticom i sve skupa umotala u tortillu. Kao dodatak jelu, serviran je i hrskavi tortilla čips i dva umaka.

Priča se kako postoji mogućnost dodavanja pobjedničko jela kao standardni dio ponude Hokus Okusa.

DUMBINA KUHINJA
https://www.instagram.com/dumbinakuhinja/
https://web.facebook.com/dumbinakuhinja/

GEEKETA
http://www.geeketa.co/
https://web.facebook.com/geeketa.andrea
https://www.instagram.com/geeketa.bite_with_style/

FASHIONABLE FOOD ON MY WAY
http://fashionable-food-on-my-way.blogspot.hr/
https://web.facebook.com/ModernaKuhinja/
https://www.pinterest.com/modernakuhinja/

HOKUS OKUS
https://twitter.com/HokusOkusMT
https://web.facebook.com/HokusOkusMagicTaste/
https://www.instagram.com/hokusokusmt/
https://plus.google.com/114373199973514685799

  


Izdvojeno

Reci što misliš!