Ad Hoc - tečajevi stranih jezika za djecu i odrasle

Ad Hoc - tečajevi stranih jezika za djecu i odrasle

adhoc2

PAMETNE INTERAKTIVNE PLOČE - NASTAVA ZA 21. STOLJEĆE

U tijeku su upisi u 31. semestar nastave u školi stranih jezika Ad Hoc za koji smo osigurali najmoderniju tehnologiju – pametne ploče kao pomoć u učenju stranih jezika za djecu i odrasle!

Nastava u Ad Hoc – Centru izvodi se po najvišim međunarodnim standardima ISO kvalitete te, kao i do sad, uključuje tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle. Za odrasle nudimo tečajeve općeg, poslovnog i pravnog jezika, kao i pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita kao što su IELTS, TOEFL, ILEC, BEC, GOETHE-ZERTIFIKAT i drugi.

Uvođenjem interaktivnih pametnih ploča klasična se učionica pretvara u zabavno okruženje za moderno učenje stranih jezika. Učenje vokabulara, gramatike, pisanja i govora uz „pametnice“ mnogo je lakše i zabavnije! Kao zamjena za ploču i flomastere, „pametnica“ i projektor unose novu razinu komunikacije u učionice, dokazano povećavaju motivaciju i angažman te u konačnici i uspjeh naših polaznika. Ne morate brinuti o prepisivanju s ploče, jer će Vam sve biti dostupno putem e-maila te ćete se moći aktivno fokusirati na nastavu. Uz obilje softverskih rješenja i vrhunski tim profesora nastava će biti zabavna i uspješna u tolikoj mjeri da ćete jedva čekati sljedeći sat!
Sve što trebate učiniti jest upisati se u novi semestar, a mi ćemo Vas dodatno motivirati, zainteresirati i naučiti strani jezik po Vašem izboru.

Budući da Ad Hoc cijeni želju za učenjem, svoje polaznike nagrađujemo nizom popusta. Ovoga semestra nudimo Vam:

1. popust od 15 % na cijenu tečaja za studente
2. obiteljski popust, u iznosu od 100 kuna
3. poliglot popust, u iznosu od 100 kuna
4. popust na promotivni letak, u iznosu od 100 kuna
5. popust na ranu prijavu, u iznosu od 100,00 kuna (ostvaruje se u vrijeme upisa do 7. rujna)
6. nagradnu igru (upute na kraju članka)

Ad Hoc je i jedan od vodećih prevoditeljskih centara u Hrvatskoj. Ad Hocovi prevoditelji i sudski tumači spremni su za Vas napraviti pismene i usmene prijevode svih vrsta. Činjenica da Ad Hocovi prijevodi odgovaraju najvišim međunarodnim standrdima garantira da će upravo u Ad Hocu sve što Vam je potrebno biti prevedeno na najbolji način i u najkraćem mogućem roku.

Jezici koje prevodimo su: engleski, njemački, talijanski, francuski, mađarski, ruski, španjolski, portugalski, makedonski, srpski, bošnjački, slovenski, ukrajinski, turski, kineski, arapski, poljski, češki, slovački, bugarski, nizozemski, danski, grčki, albanski, bjeloruski, švedski, rumunjski, crnogorski, hebrejski, litvanski, japanski, korejski, katalonski, flamanski, perzijski, latinski i dr.

NAGRADNI NATJEČAJ

Nagradni natječaj - što je potrebno napraviti?
1. Lajkaj Ad Hocovu Facebook-stranicu
2. Ispod članka ostavi komentar koji strani jezik želiš učiti i to na način „Ad Hoc-Centar i SiB.hr mi poklanjaju bespla tečaj ___________ (napiši kojeg jezika)“
3. Podijeli objavu na svoj Facebook profil (javno)

Dobitnik je: Marija Pušić

Detaljnije informacije o upisima, popustima i nagradnim igrama možete pronaći na:
• web stranici: www.adhoc.hr i
• Facebook-stranici: https://www.facebook.com/AdHocCentar

Sve dodatne informacije možete saznati:
• pozivom na brojeve telefona: 031/215-500 i 031/215-501
• upitom na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili
• osobnim dolaskom u prostorije Ad Hoca (Ulica Stjepana Radića 12).

Ad Hoc – Centar provodi projekt pod nazivom „Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku“ koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu poziva za dostavu projektnih prijedloga: „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MPS-a u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“. Ukupna je vrijednost projekta 1.189.500,00 kn, a udio sufinanciranja EFRR-a iznosi 90%.

adhoc1
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda