Vodimo vas na klopu u Domin - prvi pravi steak & wine house u Osijeku

Vodimo vas na klopu u Domin - prvi pravi steak & wine house u Osijeku

domin

Osječka gastronomska scena od nedavno je bogatija za svoj prvi i zasad jedini pravi steak & wine restoran. Restoran Domin smjestio se u Aninoj ulici u debeloj hladovini platana, a mi smo ih posjetili i isprbali jela ih njihove ponude.

Svježe namirnice koje dopremaju slavonski dobavljači mesa i povrća, začinjeni su kvalitetnim vinima iz bogate vinske karte u ovom obiteljskom restoranu.

Od samih steakova u ponudi su tako T – bone steak, Rib eye steak, Ramstek i Steak fondue. Steak fondue kulinarska je inovacija Josipa Domina, kuhara u restoranu; riječ je o Rib eye steaku na žaru serviranim zajedno sa tradicionalnim švicarskim jelom fondue koje svoje korijene vuče iz osamnaestoga stoljeća, iz kantona Neuchatel. Treba istaknuti kako svaki gost bira veličinu svog steaka, kao i razinu pečenosti, a sami domaćini preporučuju srednje pečeni steak jer se tako postiže punoća okusa mesa koje nekoliko dana odležava u posebno pripremljenom pacu.

U samom restoranu vodili su se činjenicom kako sličnog restorana nema u Slavoniji i Baranji, ali i dobro poznatom ljubavi Slavonaca i njihovih gostiju prema mesnim specijalitetima.

Uostalom, najbolje će biti da ih čim prije posjetite i isprobate i uživate!

Radno vrijeme:

UTO - NED:11:00-23:00
PON: ZATVORENO

Upiti i rezervacije:

Domin Osijek
Svete Ane 84

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
098 506 290
Facebook
Web

NAGRADNA IGRA

Steak & Wine hosue Domin vas časti večerom za dvije osobe. U komentar upišite: Želim u Domin - prvi pravi steak & wine house u Osijeku!

DOBITNICA:
Marija Frank

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Četvrtak

Petak

Subota