Promo / Gospodarstvo

Otvoren je RankUp, najmodernija igraonica u Osijeku i okolici!

Otvoren je RankUp, najmodernija igraonica u Osijeku i okolici!

U petak je u Osijeku otvoren RankUp, najmodernija igraonica u Osijeku i okolici, a kako veliko zanimanje u gradu postoji pokazuje i veliki broj gejmera koji su bili prisutni na samom otvorenju.

Na otvorenju je bio i poznati Youtuber Malajski Tapir, koji je sve prisutne izazvao u FIFA 2k17 na PS4 pro. Ipak, nitko mu nije uspio pružiti dostojan otpor i Malajski Tapir je RankUp napustio neporažen.

Fenomenalno uređeni prostor u kojemu se nalazi 28 PC-a sa profesionalnom opremom i monitorima od 24 incha i 144 Ghz/1ms te 1 PS4 PRO uz brzinu interneta od 500/250 MBps pravi je raj za gejmere. Veliki broj igrica kao što su Counter Strike GO, GTA V, League of Legends, Dota, PUBG, FIFA 2k17, UFC 2… zadovoljit će i najveće apetite.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

RankUp se nalazi u Ulici Stjepana Radića 27, a otvoren je od ponedjeljka do petka od 9 do 21, subotom od 10 do 21, a nedjeljom od 14 do 21. Ono što je najzanimljivije, svaki dan organizirano je noćno igranje od 21 do 2.

rank up 1

[important title=]NAGRADNA IGRA

SiB.hr i RankUp vas nagrađuju povodom otvorenja, 5 najsretnijih koji lajkaju Facebook stranicu  i u komentar ispod ovog članka upišu: ''SiB.hr i RankUp me nagrađuju besplatnim igranjem u najmodernijoj igraonici u Osijeku i okolici''.

Prva nagrada je 5h besplatnog igranja, druga nagrada je 4h besplatnog igranja, treća nagrada je 3h besplatnog igranja, četvrta nagrada je 2h besplatnog igranja dok je peta nagrada 1h besplatnog igranja.

DOBITNICI:
1.Ronald Marković
2. Dominik Putarić
3. Martina Furundžija
4. Ana Sić
5. Božica Jelić

Za dogovor oko realizacije nagrade javite se u inob RankUp-a: https://www.facebook.com/RankUpIgraonica/[/important]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!