Promo / Gospodarstvo

321kupi - digitalna osječka priča koja štedi vaše kune

321kupi - digitalna osječka priča koja štedi vaše kune

Kada smo se uputili na sastanak u Oazu, modernu staklenu zgradu u osječkoj poslovnoj zoni, pomislili smo da idemo na prezentaciju još jednog od  niza web shopova, koji gotovo svakodnevno niču u nepreglednom prostranstvu interneta.

Penjući se po stubištu zakrčenim mladim djevojkama i mladićima, te ulazeći u čisto bijelu prostoriju „poprskanu“ logotipom 321kupi, pomislili smo kako su drugačiji. Nakon nekoliko prvih power-point slajdova, shvatili smo da se u našem gradu radi na projektu bez granica.

Vrlo suzdržano i temeljito nam je mali, ali vrijedni tim opisao svaki korak, svaku zamisao i pažljivo planirani korak ka izgradnji osječke priče, koja bi se vrlo brzo mogla proširiti i na europske okvire.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

321kupi.hr koji omogućuje svim partnerima samostalno postavljanje najnovijih ponuda, praćenje statistike prodaje i upravljanje inventarom dok krajnjim kupcima štedi vrijeme i novac. Prednost koja ističe 321kupi web shop od ostalih je pametno oblikovan, atraktivan dizajn koji kupcima olakšava i ubrzava pretragu i kupovinu, a svakom partneru ostavlja vlastiti prostor za prezentaciju, bez ičega što bi kupcu odvlačilo pažnju.

321kupi1

321kupi je motor konstruiran na osnovu ideja entuzijasta, izgrađen kod vrhunskih majstora,  koji će u budućnosti naprijed u milijune kilometara optičkih kablova i milijune kvadratnih centimetara wi-fi signala, gurati Adria apartmani.hr, Voucher.hr i Kupon.hr. Pojednostavljeno su to virtualna mjesta gdje ćete moći po povoljnijim cijenama  kupiti kupon za ručak u Merlonu, napuniti klima uređaj vašeg limenog ljubimca u Gumi-Major servisu, provesti dan u baranjskom adrenalinskom parku, večerati u vinariji Josić, a za to ćete besplatno u HNK Osijek,  ili možda  utakmicu NK Osijeka.

Ako kreirate svoj 321kupi račun, u nenapadnim newsleterima dobit ćete ponudu za odmor na Jadranu po najpovoljnijim mogućim cijenama u predsezoni i posezoni, ili vikend za dvoje u malom, skrivenom hotelu s doručkom u sobu. Jednostavno ćete isprintati svoj voucher  i bezbrižno krenuti na put.

Ako bilo u kojem koraku prema restoranu, hotelu, apartmanu, na putu za uljepšavanje,  u kupovini zapnete, tim od  30-tak djelatnika call centra Oaza d.o.o. će vaš problem riješiti u najkraćem mogućem roku.

Na stolu Oaze stoji nekoliko desetaka životopisa. U planu je širenje ekipe i to ne samo u Osijeku. Polako, sigurno i konkretno 321kupi kreće iz svoga Osijeka u sve gradove Hrvatske. Vidimo po nasmiješenim licima, da bi nam otkrili još detalja, ali ne smiju. U domeni je slatke poslovne tajne.

321kupi1

Napuštajući Oazu, shvatili smo da iza staklenih pročelja nisu samo računala, klimatizirani prostori i zaposlenici koji čekaju kraj radnog dana, nego jednostavni, poletni, energični istraživači neiscrpnih ideja.

Posjetite 321kupi.hr i već sad iskoristite neke od povoljnih kupnji koji vam nude!

[important title=]NAGRADNA IGRA:

321kupi i SiB.hr časte te jumbo pizzom i dvije Cole! Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je lajkati Fejs stranicu 321kupi.hr i u komentare ovdje predloži slogan za 321kupi.hr i tagiraj prijatelja s kojim bi podijelio pizzu. Najkretivniji komentar osvaja nagradu!

DOBITNIK:
Josip Katalinić[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!