U par koraka do posla u Istri

U par koraka do posla u Istri

istratourist

Razmišljaš kako iskoristiti ljeto, zaraditi, dobiti nova znanja i upoznati zanimljive ljude? Možda sve to iskombinirati s poslom na moru u najvećoj turističkoj kompaniji u Istri i pridružiti se uspješnoj ekipi od blizu 3.000 radnika?

Još uvijek se stigneš priključiti timu ljudi koji su ambasadori našeg turizma. Ako si motiviran, željan upoznavanja novih ljudi, kao i stjecanja novih znanja, možeš se prijaviti OVDJE ili doći u subotu 13.5. na Trg Ante Starčevića u Osijeku od 9 do 13 sati ili u Portanova centar od 9 do 19 sati. Tim Plave lagune i Istraturista dolazi u Osijek kako bi odgovorili na pitanja vezano uz zaposlenje u Poreču, odnosno Umagu.

Plava laguna d.d. je kompanija iza koje stoji već 60 godina uspješnog rada i razvoja. U svojim smještajnim kapacitetima dnevno može ugostiti preko 20 tisuća gostiju, od čega više od 8 tisuća u hotelima i apartmanima, te preko 12 tisuća u autokampovima, čime na godišnjoj razini ostvaruje preko 2,3 mil noćenja. Raspolaže i sa 360 vezova u dvije marine te nizom ugostiteljskih, sportskih i ostalih sadržaja koji upotpunjuju temeljnu ponudu.

Istraturist Umag d.d. je hrvatska kompanija sa više od 50 godina tradicije u pružanju turističkih usluga u hotelima, apartmanima i kampovima. Upravlja sa 22 800 ležaja u 5 hotela, 5 kampova i 4 apartmanska naselja. Svi objekti Istraturista smješteni su na sjeverozapadnoj obali Istarskog poluotoka, uz 40 kilometara dugu umašku rivijeru.

Čovjek je ključ uspjeha u turizmu. Dođi u Osijek i saznaj kako postati dio uspješnog tima.

"Preporuka svima koji žele dobar tim, redovnu plaću, omogućen smještaj i ekipu za 10." - Sanda.

Želiš ljetni posao s mogućnošću trajnog zaposlenja? Prijavi se - OVDJE!

PR objava
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak